LAT Family in Sarawak Archive

Pengedar Shaklee Aktif Giler di Bintulu ~ Marilyn

Kami ada seorang leader yang berkeyakinan tinggi di Bintulu. Dia pengedar Shaklee Aktif Giler di Bintulu. Kalau nak tanya apa apa pasal suplimen mahupon kesihatan, dia ni sentiasa ceria dalam bercerita. Orangnya manis tak malu nak kawan dengan orang.   Walau beliau merupakan seorang Manager, beliau tetap suka berbisnes Shaklee.   Saya panggil dia Mae.

Our Circle Meeting in Bintulu 2017

Kami ke Bintulu untuk bertemu leaders dan organisasi Extraordinary di bawah LAT Family.   Sesi di hari pertama tu saya bertemu dengan leaders. One to one coaching. Selesaikan segala isu berkaitan diorang.   Antara sales, mindset, halatuju, confidence, dan macam macam la lagi.   Kitorang dating di Secret Recipe Bintulu. Belanja leaders hebat ni makan