Keluarga bahagia Archive

Keluarga Kecil Kami Yang Bahagia

Ini saya kongsikan video keluarga kecil kami yang bahagia. Walau 4 anak je, rasa cukup bahagia dah ni. hehe. Tak fikir nak tambah lagi dah pon. Hehe. Sebab kami nak fokus besarkan mereka dengan high quality giteww. Nak didik semua menjadi orang Islam yang berjuang di jalanNya dan juga penghafaz Quran semuanya insyaallah.   Sebab

Pesanan bidan~ Bagaimana layani suami semasa isteri dalam pantang

Ahaa…topik hot hehe. 🙂 Betol. Topik ni orang segan nak bincang. Hatta mak bidan sekali pon. Yela, hal rahsia. Pernah dengar pesan orang2 tua? “100 hari dulu umur anak baru boleh bersama suami.” 100 hari tu berapa lama? 3 bulan bersamaan dengan 90hari kan. Jadi, 3 bulan 10 hari lah kan 100 hari ni. Kenapa

Hari ibu dan ayah sangat bermakna buat kami adik beradik :)

Alhamdulillah, sempena kami adik beradik berkumpul hari tu..kami mengadakan makan-makan bersama famili. Ia merupakan satu perancangan yang drastik. Saya hubungi adik saya, yang bekerja sebagai nurse kat HUSM, Kubang Kerian. Saya:  Akmar, jom malam ni kita buat makan-makan. Buat surprise untuk mak dan ayah. Makan-makan sama-sama kat luar Akmar: Boleh. No hal. Malam ni tak