Info Produk – Vivix Archive

Giler Best Gift Vivix!

Saya tengok ni kan, rasa nak nangissss. Serius! Saya sangatlah teruja. Sebabnya ramai customer saya sebelum ni yang duk tanya,   “Shaklee ni tak sediakan sudu ke untuk Vivix?”   “Shaklee ni tak sediakan cooler beg ke nak bawa Vivix ni ke mana mana?”   Dan bestnya bulan ni, Shaklee tunaikan janjinya!   Shaklee sediakan

15 Fakta Tentang Vivix Yang Orang Selalu Tanya

Pagi ni saya memang nekad nak gali lagi pasal vivix. Sebab saya tahu saya belum gali habis lagi pasal vivix. Jadi apa lagi, saya pergi lah ke blog otai Vivix team LAT Family iaitu Coordinator Raihanah. Tau tak dia dah buat post pasal Vivix lebih dari 250 post tau. Lunyai mak Shaklee dia rasa. Tak

Vivix – Kunci Kepada Anti Penuaan

Pagi ni saya nak kongsikan mengenai Vivix yang merupakan suplimen kunci kepada anti penuaan. Dulu Vivix ni belum glamor, namun sekarang ni Vivix ni tersangatlah glamor dah. Seperti yang dikongsikan oleh Kak Anah,   Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan

Bagaimana Beli Vivix Dengan Murah Giler

Saya bukannya pengedar haram yang sedang lakukan sindiket penjualan vivix di pasaran gelap tau. Hehe. Saya adalah pengedar sah Shaklee yang dah menjual hampir 100 botol vivix.   Saya tahu ramai yang teringin nak dapatkan vivix dengan harga yang jauh lebih murah tanpa melalui pasar-pasar gelap di offline mahupon online. Kerana seandainya kita membeli di

Dari Mana Kerosakan Sel Boleh Tercipta

Radikal bebas merata-rata. Kita je tak nampak diorang duk serang kita tanpa henti 😔   Apabila radikal bebas ni serang kita, bukan maksudnya ia serang hidung, mata, telinga. Namun ia serang sel setiap organ kita termasuklah organ dalaman kita. Bukan luaran saja tau.   Radikal Bebas berlanggar dengan DNA sel yang boleh menyebabkan gangguan DNA

Apa Pilihan Kita? Tua Dengan Sakit atau Tua Dengan Sihat?

Ramai orang sangkakan yang dia tidak boleh mengubah apa-apa apabila usia semakin meningkat. Ramai yang merasakan yang dia hanya perlu ikut flow dengan haya melihat dengan hati yang sayu dan cuba redha. Ramai yang sangkakan apabila tua sudah tentu diri akan dikunjungi penyakit kronik dan akhirnya menutup tirai usia dengan penyakit itu bersama.   Sebenarnya

Ambil Makanan Tinggi Resveratrol Tidak Bermakna Jauh Dari Penyakit

Wow! Topik ini sungguh best tau. Kerana ramai orang cakap pasal resveratrol ni boleh bantu jauh dari penyakit. Malah tidak membantu kesihatan pon. Ok, baca lagi di bawah ni ye.   Apa Itu Resveratrol?   Resveratrol adalah stilbenoid, sejenis fenol semulajadi, dan phytoalexin yang dihasilkan oleh beberapa tumbuhan sebagai tindak balas kepada kecederaan atau apabila kilang

16 Soal Jawab Mengenai Vivix Yang Mengandungi Resveratrol Terungkai

Soalan lazim mengenai vivix yang mengandungi resveratrol:   Bagaimana vivix membantu pesakit buah pinggang?   Vivix sebenarnya tidak membantu memulihkan pesakit buah pinggang. Tetapi hanya membantu dalam melindungi kerosakan sel. Orang yang menyebabkan sakit buah pinggang adalah disebabkan oleh sel-sel buah pinggang yang rosak. Dengan pengambilan vivix yang sangat-sangat tinggi dengan antioksida seperti 15 polifenol