Info Produk Archive

15 Tahun Kunyah Lecithin ~ Tak Muak Ke?

Saya nak kongsikan kisah salah seorang saya dalam mentor Shaklee ni berkenaan kisahnya yang 15 tahun kunyah lecithin. Bukan telan awak, kunyah! Bila macam ni kan…saya teringat tektik saya pada anak-anak. Saya suruh diorang kunyah lecithin tu. Hahaha. Alamak tersama lah pulak dengan Kak N. Anak saya buat muka tau mula-mula tu. Sebab lecithin ni

Info Produk-Carotomax

Dalam seharian, sentiasa berlaku pengoksidaan sel dalam badan kita. Rosak sel tu akibat kesan dari pemakanan dan juga keadaan sekeliling yang banyak “racun”. Penawarnya adalah antioksida. Carotomax merupakan salah satu produk antioksida yang tinggi.     Carotomax ni miliki 6 jenis karotonoid untuk perlindungan antioksida untuk kesihatan yang maksimum. Shaklee menambahkan astaxanthin untuk memastikan Carotomax

Serbuk Kolagen- Bukan Sekadar Untuk Cantik

Assalamualaikum dan selamat pagi buat semua. Pagi ni saya ingin kongsikan mengenai kolagen tau. Mesti ramai nak tahu info ni kan. 🙂   Apa Itu Kolagen?   Kolagen merupakan sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Secara kasar, 33% dari protein dalam badan adalah protein kolagen, dan 75%

Info Produk – Performance Drink

Hari ni saya nak kongsi cerita pasal performance drink. Lama dah saya tak bercerita mengenai satu produk ni. Anak-anak saya mesti minta performance drink ni setiap hari tau.   Sebab apa Performance Drink? Mengurangkan penurunan air dalam badan dan meningkatkan hidrasi dalam badan Mempercepatkan kadar penyerapan cecair elektrolit dalam badan supaya kita boleh kekal aktif

Info Produk- Alfalfa Complex

Alhamdulillah, pagi ni saya nak berkongsi dengan kawan-kawan yang suka datang ziarah blog zahirahhafizan.com ni dengan satu kisah produk yang best.Iaitu alfalfa. By the way, terima kasih tau sebab datang visit blog saya ni 🙂   Ok, kita cerita pasal alfalfa ye.   Alfalfa! Satu dalam sejuta. Namanya mungkin anda terfikir tentang makanan kuda, ataupon

Info Produk – Basic H Yang Unik

Saya ingin berkongsi hari ni mengenai Basic H. Lama dah tak kongsi pasal basic H ni. Ni hari-hari sekarang guna basic h, teringat pula apa salahnya saya berkongsi mengenainya lagi 🙂   Apa itu Basic H?   Basic H dicipta pada tahun 1960 oleh Dr C Forrest Shaklee. Ia adalah bahan pencuci yang PERTAMA di

Info Produk – Lecithin Yang Best Giler

Jap2, sebelum tu jom kita tengok ape promo bulan Jun 2016 ni…….. ^_^ Untuk info produk Meal Shakes, jom pakat baca di sini; Info Produk- Mealshakes Yang Istimewa ============================================================================================   Lecithin Yang Best Giler Lecithin kan…ia salah satu produk Shaklee yang glamor. Ramai orang suka sangat dengan lecithin ni tau 🙂 Tahu saja nama lecithin,

Info Produk- Mealshakes Yang Istimewa

Alhamdulillah, sempat buat sharing info produk mengenai mealshakes. Sebab ramai yang belum tahu dengan detail mengenai Mealshakes ni kan. Jadi hari ni saya ingin berkongsi mengenai mealshakes ni:)   Kenapa Mealshakes?   Dengan gaya hidup yang lasak dan sentiasa berlari aktif, kanak-kanak tidak miliki masa untuk duduk diam untuk menikmati makanan yang seimbang. Sebab itulah