Herbal Blend Multipurpose Cream Archive

Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”. -Puan Hajjah, Brunei-  🙂 Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.   Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah. Setiap hari dia

Anak diserang HFMD dan ekzema? Jangan risau…ada penyelesaiannya:)

Hari ni…saya bercuti lagi…hmm…sebab anak2 kena HFMD..tapi alhamdulillah tak sampai demam2…just tak boleh bagi bergaul dengan kawan2nya kat taska..takut berjangkit…anak saya yang 2nd ni juga mengalami ekzema..masa kena HFMD ni…saya ingat dia naik chicken pox..tapi bila cek..rupanya naik HFMD..sebab agak pelik biji2 yang naik tu…ia berair…doc cakap klu HFMD..ia tak keluar dan tak gatal2…tapi syamimi

Bagaimana nak elakkan ruam lampin? Saya gunakan Herbal Blend…

Ruam lampin adalah perkara biasa bagi bayi, terutama sekali apabila mereka antara sembilan hingga 12 bulan. Jadi, anda sebagai ibubapa berkemungkinan pada satu masa, membuka lampin bayi anda dan berhadapan dengan punggungnya yang radang merah. Ia boleh berlaku tak kira samada anda menggunakan lampin yang boleh dibasuh atau lampin pakai buang. Bagaimanakah rupa ruam lampin?

Herbal Blend MPC untuk anak yg ruam lampin, punggung melecet,ekzema…

Sebelum masuk ke cerita harini.. kita baca dulu apa itu Herbal Blend Multipurpose Cream (MPC)? Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak. Dingin, bermentol dan tidak berminyak. Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut