GLA Archive

Tiada lagi senggugut bersama GLA Complex Shaklee

Bulan ni, bulan kesuburan, kesihatan dan selesa sewaktu haid dan kecantikan kerana Shaklee menawarkan promo GLA complex kepada semua pelanggan Shaklee.. Apa itu GLA Complex ni? ia adalah…Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin EGLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin

Hadiahkan pasangan anda dengan SPECIAL package “I love hubby&sweet heart”..rumatangga pon bahagia..wajah pon berseri

Pagi ni…awal2 saya bangun tidur…terus buat picture untuk fokus June..Huhu..memang HOT bulan nihh!! Apa dia ye tu??? Pernah tak u all terfikir…nak bagi hadiah ape ye kat hubby or wife?? Untuk menjadikan rumahtangga macam pengantin baru!!:):)…macam awal2 kawin dulu…..ni saya ade special package untuk dihadiahkan untuk para isteri dan suami…Hadiah yang sangat istimewa…lebih dari nili wang

Darah haid berjalan lancar dan NO PERIOD PAIN lagi setelah mengamalkan GLA~

Huh…pagi2 saya bangun..jari duk tok tek tok tek reply mesej dan FB kawan2 yang bertanya tentang Shaklee…wah! saya sangat teruja pagi ni:)..alhamdulillah rezeki masuk tanpa henti. Allah itu maha pemurah! Nak kena kita usahakan je:) Apa saya nak bercerita hari ni ye….ia berkaitan dengan GLA yang membantu melancarkan pengeluaran darah haid yang selama ni ade jem

Kenapa wanita patut cuba GLA? Hmmm..tak terkata banyaknya FAEDAHnya untukmu wahai kaum hawa~

Salam hari rabu buat semua….Dah bangun belum? Heheh…solat subuh dulu ye sebelum mengadap komputer bagi yang beragama Islam:)..Pagi ni saya nak share tentang GLA…apa alasan wanita/kaum hawa patut menggunakannya?? Jom kita kenali apa itu GLA…Ni info saya ambil dari teman saya Hailing..Ling….share ye..hehe…________________________________________________ Kulit berperanan utk melindungi tubuh drpd jangkitan mikro organisma, pencemaran mekanikal, dan radiasi sinar

Dah kawin lama tapi belum ada rezeki untuk dapatkan zuriat?? Jom cuba ambil vitamin untuk kesuburan pula…

Selamat berhari minggu kepada semua…hari ni saya nak share tentang set kesuburan…apa yang ada dalam set kesuburan ni ye? Ni ada saya tampalkan gambar di bawah ni.. Setiap pasangan yang berkahwin..memang inginkan zuriat mereka sendiri..Memang rezeki mendapatkan anak tu di tangan Tuhan..tapi kita sebagai hambaNya wajib berusaha dulu kan…Sebelum mencuba apa2 vitamin..wajib bagi kita tahu

Kecantikan dan kepentingan antioksida untuk kulit

Pernahkah anda mendengar tentang antioksida? Dalam beberapa buah buku berkaitan suplimen yang saya baca, banyak yang menyentuh tentang antioksida. Pentingnya antoksida ni sehingga ia menjadi elemen asas dalam dunia suplimen di mana tanpanya..sel2 dan badan kita ni akan menghadapi masalah. Dan pagi ni saya nak bercerita tentang kepentingan antioksida untuk kulit. Saya share kan dari

Ekzema, masalah kulit gatal, bersisik, menebal…PASTI ada PENAWARNYA..

Salam Sejahtera, Hari ni saya nak berkongsi mengenai ekzema..saya share dari blog teman saya ye… Minggu lalu ada beberapa customer bertanya tentang supplement terbaik untuk Eczema. Untuk penerangan lebih lanjut, hari ni el nak kongsikan sedikit info tentang eczema & cadangan supplement untuk masalah kesihatan eczema ni. Lazimnya kalau ke klinik, doktor akan beri krim