ESP Archive

Bagaimana Protin boleh pengaruhi hidup anda?

Selamat pagi kepada semua…salam sihat saya ucapkan…semoga anda semua terus diberikan nikmat sihat yang berpanjangan dari Pencipta yang satu…Pagi ni saya nak cerita tentang protin..hihi…sebab saya baru baca beberapa artikel berkenaan protin ni…Jom kita baca sama2 untuk penambah ilmu kita…Saya amik info masa blog walking tadi dari dua sumber ni… sini dan di sini. 🙂 Protein merupakan

Shaklee Family Wellness Program~Sesuai untuk seisi keluarga anda!

Salam sejahtera buat semua….Selamat berhujung minggu..Apa planning anda hari ni? Saya…hehe…(macamlah orang tanya..) Saya plan nak kemas rumah..nak g shopping barang2 dapur dan juga barang2 famili…nak masak special for my beloved hubby and children….dan yang pastinya saya tak sabar nak tunggu kelas Shaklee hari ni di Miri:)..Sebab tu lah saya sukaaa sangat dengan bisnes Shaklee

Resepi ESP bagaimana untuk buatkannya lagiii sedappp! yummy:)

Selamat pagi semua…semua orang tahu….ESP ni memang marvellous lah! Memang tak boleh lawan! Customer saya memang ambil 1 canister ESP setiap kali diorang order trial pek atau pon fullpek set breastfeeding…Mereka sangat sukakannya! Bukan saja ibu2 yang menyusu, pegnen..malah suami2 pon boleh minum…sebab bagi energy sampai ke tengahari…ha…ni memang sangat sesuai dengan orang yang nak

Apa yang anda makan itulah anda…

..semua org nak nampak cantik,nak sihat ..betul tak?..ni ade lagi tips amalan pemakanan ..boleh diamalkan..lama2 jadi habit..good for our body,and it work best for our skin…1.Kurangkan pengambilan garam.Tahukah anda purata pengambilan garam sehari adalah dalam 9g..most of it is derived from breakfast cereals and bread. So kalau boleh kurangkan food2 ni,dan target kurangkan pengambilan garam

Testimoni: ” Badan lebih bertenaga dan kulit muka pon dah semakin segar”~Shidah

Salam ahad kepada semua pengunjung blog saya walau di mana anda berada. Bagaimana perancangan anda hari ni? Nak g mana2 tak? Hmm…saya dan suami ada planning untuk bawak anak2 jalan2 lagi hari ni. Semalam kami pergi berkhemah di taman bulatan..hehe…semangat bawak khemah..nak test power khemah tu sebenarnya..ok ke tak..anak2 rileks je..ibu diorg yang hepi terlebih..hehe..takpe,asalkan

Testimoni: “Dah nampak kesan yang hebat walau baru makan 4 hari SET BERPANTANG Euphoria”~ Puteri Yana Norehan

Selamat berhari minggu hari ni….Bagaimana dengan anda di luar sana? Sihat ke? Untuk ibu2 yang sedang berpantang..semoga anda tabah dalam menyimpan stok susu yang maksimum selama 60 atau 90 hari ni (bagi yang bekerja)..Untuk ibu2 yang surirumah pon saya ucapkan semoga sepanjang waktu pantang ni anda bertenaga dan sentiasa segar dan ceria.. Hari ni saya

Kaitan antara ESP dan masalah kulit

Pagi ni saya nak berkongsi info dari blog kak cery.. Harini saya teruja dengan ESP (protin shake). Yang saya teruja dengan ESP ni apabila customer2 saya yang disiplin minum ESP ni (displin at least 3bulan) pasti memberi feedback yg positif… especially kulit glowing.. jerawat malu2 nak timbul… kulit makin berseri mulus. bersinar… wahh ayattt overr…

Protin ni sifat semulajadinya mengurangkan selera makan

Selamat petang semua…kat Miri ni dah masuk waktu asar dah..So sesiapa yang terlibat..jom solat asar awal2…Banyak fadilatnya solat di awal waktu ni…Saya nak share info dari blog kak laila…Ni tentang protin…Jom baca..thanks kak laila atas perkongsian ni…Antara tips2 yg saya pernah share sebelum ni ialah..tips diet-makan secara sihat utk kontrol berat…antaranya amalkan breakfast mkn telur…telur

Cerita sebenar tentang mak dan ayah saya setelah menggunakan Shaklee~ Memang besttt

Salam Maulidurrasul kepada semua..Semoga kita lebih menghayati kelahiran Rasulullah s.a.w, Nabi dan Rasul terakhir, penutup kepada sekelian nabi..Banyakkan selawat kita kepada baginda…Semoga baginda memberi syafaat kepada kita di padang mahsyar nanti yang mana semua orang tak boleh tolong kita dah..Pagi ni saya nak cerita tentang mak ayah dan adik2 saya di kampung..Huh..saya sangat2 teruja! Tak

ESP…memang terbaik…yang berjaga malam pon segar bugar keesokannya..

Selamat pagi kepada semua..Semoga hari Isnin ni anda sungguh ceria! Takde Monday blues ye..hehe..Sebelum saya melangkah ke ofis..just nak update my blog for today bagi perkongsian teman2 pembaca semua. Saya nak continue cerita pasal ESP. Alahai..suka benar saya cerita pasal ESP kan? Tak pelah..memang saya sukaaa pon..hehe…ESP ni my favourite drink..Sama macam hubby jugak..dia sangat