ESP Archive

Testi: Syukur! EKZEMA ANAK MAKIN PULIH. Sekarang kembali CERIA!

“ALHAMDULILLAH, terima kasih Ira, baru guna tak sampai seminggu, EKZEMA ANAK DAH MAKIN BERKURANG”. -Puan Hajjah, Brunei-  🙂 Customer saya dari Brunei, hujung bulan lepas dia ambil set ekzema yang lengkap untuk anaknya yang dah berbelas tahun alami ekzema. Kini anak dia berumur 17 tahun.   Kesian si anak. Menggaru-garu. Sampai berdarah-darah. Setiap hari dia

Seronoknya berbisnes Shaklee! Shaklee Star Asia Trip ke Bangkok

Dua hari lepas, warga Shaklee digemparkan dengan kejutan maha hebat! Semua melompat-lompat gembira. Apa tu?? Apa tu??   Ada ramaiiii yang tak sabar nak tahu. Apa tu?? Apa tu??   Ia adalah Shaklee STAR ASIA TRIP! Ke Bangkok!  🙂     Julung-julung kali dianjurkan dalam Shaklee. Dan semestinya Shaklee 🙂   Apa kriterianya ye? Ahaaaa…Siapa

Kisah Benar ESP yang menghuru harakan!

Wow! Teruja saya pagi ni bila baca ramaiiii sangat rakyat Malaysia memilih ESP tau. Haaa…jangan main-main 🙂 . Kalau anda belum pilih tu, anda perlu ambil tindakan segera dengan memilih ESP tau… Heheh   Ok, saya kongsikan beberapa kisah benar yang sempat saya snapkan tadi. Ni baru sikit tau. Ada beratus-ratus lagi tau kisah benar

Fenomena melanda! ESP menjadi PILIHAN rakyat Malaysia

Nampaknya, fenomena Shaklee kembali melanda. Yup, apa tidaknya. Bulan ini Shaklee offer HOT ITEM dengan tawaran hebat!Ramai rakyat Malaysia yang dah pilih ESP ni tau. Dan ramai antara mereka adalah WANITA!      Kenapa ramai wanita memilih ESP?   ESP ni saya dah amal sejak tahun 2009. Orang yang merasai kesannya tahulah apa dah jadi

4 Formula memilih soya yang selamat dan “tanpa racun”

Pernah anda dengar? “Makan soya macam2 boleh jadi…”   Pernah anda dengar? “Makan lah sangat soya…tirulah sangat omputih”   Hehe. Ini saya nak kongsikan…camne kita nak pilih soya… Haaa..kena ada ilmu bab ni… So lepas ni..orang sembang kencang apa pon pasal soya… Kita dah faham… Tak semestinya dia kata tu betol…kadang2 dia ada kepentingan yang

4 sebab utama kenapa protin sangat penting untuk ibu menyusu

Protin..satu vitamin asas yang badan kita perlukan… Terutamanya ibu menyusu dan mengandung. Saya ingin kongsikan 4 sebab utama kenapa ibu menyusu perlukan protin…   1. Untuk bekalan kalori tambahan untuk si ibu Jika dilihat kepada jadual pemakanan..ibu menyusu memerlukan kalori yang lebih daripada orang lain.. Kenapa? Kerana susu dihasilkan itu apabila diberikan kepada si anak..

ESP terlaris di Malaysia bukan sekadar soya biasa

Wow! Alhamdulillah. Menangis sujud syukur saya apabila Shaklee umumkan promosi Oktober adalah ESP beli 6, dapat Percuma 1. Dan juga teruskan promosi Mealshakes beli 3, dapat 4. Sungguh Allah dengar permintaan saya. Kerana saya ingin membantu ramai orang dengan promosi berganda ini di bulan Oktober. Mengimbau kembali kenangan kami semasa di USA 2 bulan lepas