Basic H Archive

Info Produk – Basic H Yang Unik

Saya ingin berkongsi hari ni mengenai Basic H. Lama dah tak kongsi pasal basic H ni. Ni hari-hari sekarang guna basic h, teringat pula apa salahnya saya berkongsi mengenainya lagi 🙂   Apa itu Basic H?   Basic H dicipta pada tahun 1960 oleh Dr C Forrest Shaklee. Ia adalah bahan pencuci yang PERTAMA di

Cara Rumah Bersih dan Selamat Tanpa Racun dengan Get Clean Home Shaklee

Anda tahu? Pencuci kebanyakannya ada bahan beracun yang jika dihidu..boleh memberi kesan buruk pada diri..lagi-lagi la kalau ada anak2 di rumah..lagi-lagi anak yang ada asma, ada ekzema.. Saya dulu, Ajxx untuk cuci tandas, Axxxx untuk cuci pinggan, brxxxx untuk basuh baju. Anak-anak saya jadi sangat sensitif! Menggaru sebab sabun tidak sesuai. Jumpa doktor, doktor  kaji

Anak diserang HFMD dan ekzema? Jangan risau…ada penyelesaiannya:)

Hari ni…saya bercuti lagi…hmm…sebab anak2 kena HFMD..tapi alhamdulillah tak sampai demam2…just tak boleh bagi bergaul dengan kawan2nya kat taska..takut berjangkit…anak saya yang 2nd ni juga mengalami ekzema..masa kena HFMD ni…saya ingat dia naik chicken pox..tapi bila cek..rupanya naik HFMD..sebab agak pelik biji2 yang naik tu…ia berair…doc cakap klu HFMD..ia tak keluar dan tak gatal2…tapi syamimi

Testimoni: Kak Yah sangat2 berpuas hati dengan Basic H..Dulu nak amik satu botol pon was2..tapi hari ni order lagi 5 botol!! Nak bagi hadiah kat parents dan adik beraadiknya juga~

Huh….hari ni isnin…hari permulaan nak masuk ofis balik..hehe..minggu ni nak setelkan semua kerja di ofis dengan lebih laju dari minggu lepas…nak reach every deadline walau lambat lagi sume deadline tu..minggu ni jauuuhhh lebih baik dari minggu lepas..hehehe..amacam?semangat berkobar2 tak nak g keje ni?? Ok…we come to what I want to share hari ni ye…. Semalam..masa

Shaklee dalam siaran Oprah~Ubah cara anda bersihkan rumah anda!! Ubah dari guna pencuci bertoksik ke pencuci non toxic bersama Shaklee!!

Salam khamis buat semua….Saya ada google pagi ni tentang Shaklee…sebab saya nak belajar lebihhhh banyak ilmu lagi tentang Shaklee….Dan saya temui satu youtube Oprah yang menceritakan tentang Basic H Shaklee….dan juga produk2 lain. Tahukah anda..yang pencuci di rumah kita ni main peranan yang sangatlah kuat untuk kesihatan orang dalam rumah kita? Contoh saya bagi…anda gunakan

Alahai Basic H…Kamu buat saya makin jatuh cinta:)

Salam Sabtu kepada semua…heheee…ape kaba? Bagaimana weken anda? Seronok? Atau biasa2 je? Apa yang kita fikir tu yang akan influence kehidupan harian kita…Kalau kita rasa hari kita ni memang GREAT! Great lah jawapannya walau pon biasa2 saja:)..ok, malam ni saya nak share berkenaan dengan Basic H…Basic H lagi?? Ye…lagiiiii..heheheeh…sebab saya sonok sangat dengan Basic H

Sayur yang layu menjadi segar..Kesan hitam di sayuran juga keluar..Bagaimana? Hanya dengan 2 titik Basic H..

Salam bahagia untuk semua pembaca blog saya. Terima kasih sebab masih lagi konsistem baca entry2 yang menarik dalam blog saya ni. Hehe..Hmm..Menarik ke…:). Tengahari ni saya nak share pasal something yang ramai orang duk sibuk2 buat ujikaji sendiri..selama ni saya dengar dari orang je..tapi pagi tadi saya buat ujikaji sendiri. Dan ia memang jadi!! Apa