Alfalfa Archive

22 Khasiat Ajaib Alfalfa TERBONGKAR!

Alfalfa, satu nama yang hebat! Ia bukan saja satu jenis suplimen biasa-biasa saja..Tapi, ia jauh lebih banyak fungsinya   Secara personal, saya sukakannya! Saya ibaratkan suplimen alfalfa dari Shaklee ni adalah suplimen yang boleh membantu kaum hawa dengan begitu serius. Ye, benar-benar dapat membantu. Ops, bukan kaum hawa je ok boleh guna ni. Kaum adam

Cerita panasss…boleh kembali selamatkan rumahtangga

Alhamdulillah…satu berita gembira saya dapattt hari ni…hari tu..ada customer kontek saya..dia dan suami dah lama tak bersama..gaduh je..die cakap…dia tak rasa selesa bila nak bersama. Suami pon macam geli…sebab dia ada masalah keputihan yang kronik…gatal2 jadinya…sangat tak selesa..dia alami stress…hidup rasa tak guna dah.. sebab benda ni dah jadi lama..berubat2..tapi tak setel2..dia minta bantuan saya…dia

Syikin: Pengedar shaklee di Lundang, Kota Bharu, Kelantan

Selamat hari Jumaat buat semua. :). Saja nak share dengan anda..Pengedar Shaklee yang sah di Lundang, Kota Bharu. Beliau adalah seorang surirumah kepada 4 orang anak. Seorang lelaki dan 3 orang perempuan. Beliau ialah Syikin. Boleh hubungi beliau di talian 0199531061. eady stock okei! Barang shaklee ready stock dengan dia… Nak dijadikan cerita, syikin ni adik

Badan sihat berTENAGA, Wajah sentiasa cantik berseri dan segar..menyusu anak memang cukup sempurna..apa rahsianya? Shaklee ada jawapannya

Susu ibu adalah susu yang terbaik untuk anak..memang semua orang tahu..memang semua orang sokong..sebab susu ibu adalah ciptaan Allah…for sure ia jauh lebih hebat dari susu2 lain..tapi nak ke kita sebagai ibu..dapat susukan anak selama 2 tahun cukup tpi pada masa yang sama…gigi kita 5 batang tertanggal sebab kekurangan kalsium, sakit pinggang,belakang,sendi2 sebab tak cukup

Toksin banyak dalam badan?? Bagaimana ia bagi kesan buruk pada badan kita? Jangan risau..Shaklee ada penawarnya…

Huh….baru balik kenduri kazen…jauh di pedalaman..nasib baik naik keta jugak..kalau naik bot lagi nanya..hehe…selamat pengantin baru buat kazen kami, syafiq dan pasangannya shizan…semoga bahagia dunia akhirat…eh..saya bukan nak cakap pasal diorang..hehe..ni petang ni sempat saya blogwalking…saya nak share dengan pembaca2 blog saya ye…terima kasih kepada tuan blog sebab kongsikan ilmu ni…saya share ye..boleh ke sini

Lagi testimoni HOTT alfalfa~ keputihan hilang setelah gunakan alfalfa..tambahan BONUS: Tiada longgar2 dah

Salam sejahtera buat semua…saya doakan semua pembaca blog saya sentiasa dalam keadaan happy, ceria dan bahagia hendaknya…hari ni saya sangat2 happy..alhamdulillah… Pagi ni saya nak kongsikan testimoni2 berkenaan alfalfa…jom kita tengok…apa kata pengguna2 alfalfa ni…ni saya amik dari teman seshaklee saya jugak masa blogwalking pagi ni…tq mommy iskandar dengan testimoni2 ni.. Ni kes yang ada masalah keputihan…dan

Testimoni: Alfalfa membantu dalam merancang untuk hamil

saya jalan2 ke blog lia….kawan seshaklee saya…hehe…ni saya share info dr blog lia k..thanks lia untuk info ni dear.. orait … kesinambungan daripada PETUA yang saya kongsikan semalam, ini dia saya share satu testimoni seorang pengguna Alfalfa. Beliau awalnya merancang untuk hamil, was-was nak amik Alfalfa ke tidak, tapi akhirnya ambik jugak setelah mengetahui khasiat

Alfalfa BUKAN sekadar sebagai MILK BOOSTER..malah LEBIIIHH dari itu

“Awak beri saya alfalfa? Awak nak suruh saya menyusukan anak kita ke?” Kata Kamil sambil tergelak apabila isterinya menghulurkan 2 biji pil alfalfa kepadanya. Alfalfa sudah dikenali sejak berzaman sebagai galactagogue, di negara2 Barat. Menurut kellymom.com, daun alfalfa yang diambil bersama Lactuca Virosa (sejenis kubis liar) dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu antara 50-100%. Walau bagaimanapun,

Testimoni: Keputihan nana hilang dengan mencuba Alfalfa tak sampai seminggu….Wowww!!

Bulan ni…meletop2 dah! Memang meletop!! Semua orang cari alfalfa…Memang berbotol2 dah jalan…Ha…..Apa kah alfalfa ni ye? Alfalfa tu ialah satu perkataan dari bahasa arab yang bermaksud “Raja Segala Tumbuhan”.Saya ambil input ni masa buat blogwalking ke blog nana… Baca dah? okey bagus. Kalau malas sangat nak baca omputih kat atas nuh, meh la saya explain

Testimoni HOt Dilla :Alfalfa ..akhirnya ia meredakan eczemaku, masalah sembelitku dan Woww..getting hot in bed

Okey…direct to the point.. mari kita baca pengalaman Pn Dilla…diambil dari sini _____________________________________________________________ 1) Semenjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun