Review #JomBuatDuitRM500. Jom Tambah Pendapatan!

Alhamdulillah, kita dah masuk tahun baru 2020 kan. Apa khabar semua? Diharapkan tahun 2020 ini dapat berikan semangat yang baru buat kita semua untuk terus memberi yang terbaik.

Sempena tahun baru, memang ramai orang nak ubah kewangan kan. Jadi inilah masanya.

Korang ada masalah kewangan? Gaji cukup cukup makan saja? Bila dapat gaji, duit habis buat bayar hutang hingga tak cukup untuk tampung ke hujung bulan? Anak nak mintak apa apa pun selalu mengelat sebab duit tak cukup? Ada perasaan sedih sebab rasa tak dapat beri yang terbaik buat anak anak?

Kat mak ayah dah lama tak dapat bagi duit poket untuk diorang? Mak ayah terpaksa bekerja untuk cari duit sendiri demi sesuap nasi mereka sebab anak anak tak bagi?

Sewa rumah tertunggak? Kereta pun dah lama tak bayar? Bank selalu call mintak hutang? Hidup penuh stress dengan tekanan kewangan?

Takpe. Kak Ira solusi untuk bantu korang.

Kak Ira nak kongsi dengan korang ni peluang buat duit. Kali ni kami buat projek #JomBuatDuitRM500. Kiranya dapat minimum RM500 setiap bulan. Fuh, sape tak nak kan.

RM500 ni korang rasa boleh buat apa?

Orang bujang boleh guna untuk:

  1. Bagi pada mak ayah. Kan Allah suka anak yang berbakti pada ibu ayah. Ia adalah amalan soleh
  2. Bagi sedekah lebih pada anak yatim. Mungkin sebelum ni kita tak mampu nak bagi sedekah sebab duit tak cukup kan. Tapi kali ni insyaAllah boleh hulur sedekah pada anak yatim dan orang susah.
  3. Buat simpanan. Kan masa depan lebih terjamin kalau ada duit lebih untuk kita guna di hari lain
  4. Bantu adik beradik yang ada masalah
  5. Jalan jalan dengan keluarga mahupun kawan kawan
  6. Beli rumah awal awal sebelum berkahwin walau kita ni perempuan
  7. Dapat buat pelaburan
  8. Boleh belanja mak ayah pergi umrah dan haji lebih awal. Kita sendiri pun sebegitu.

Kalau orang yang dah berkahwin, boleh upgrade lagi kan dari list di atas:

  1. Boleh bantu suami untuk beli barang dapur. Kan ia boleh bantu untuk kuatkan kasih sayang dalam keluarga
  2. Boleh belanja suami dan anak anak di hari istimewa. Contoh nak belanja kek hari jadi ke. Nak buat surprise kat suami ke. Taklah nak kena mintak duit dengan suami kan.
  3. Dapat guna sebagai duit sekolah anak anak.
  4. Dapat guna untuk beli uniform sekolah anak anak
  5. Dapat bayar sewa rumah, bil elektrik dan bil air
  6. Dapat beli vitamin untuk kesihatan diri sendiri dan anak anak
  7. Boleh belanja mak ayah makan vitamin untuk kesihatan mereka

Dan banyak lagi kan. Jangan pandang rendah dengan jumlah RM500 ini tau. Dari sinilah boleh guna untuk macam macam kan.

#JomBuatDuitRM500 ni mudah saja caranya.

#JomBuatDuit500 ni untuk bantu korang buat duit extra RM500 minimum setiap bulan. Namun bergantung juga ikut usaha individu. Boleh dapat lebih lagi jika usaha lebih.

-MODAL RENDAH
-TAK PERLU POS BARANG
-TAK PERLU SIMPAN STOK
-DAPAT COACHING DARIPADA MENTOR YANG BERPENGALAMAN
-‎ILMU BISNES BERNILAI RM20 RIBU DIBERIKAN PERCUMA
-PELBAGAI MARKETING TOOLS DISEDIAKAN
-SUPPORT GROUP DAN PERSONAL COACHING DARI MENTOR

Kita buat bisnes jual produk, bukan skim cepat kaya. Mentor akan guide step by step macam mana cara mudah buat sales berjemaah. Sikit-sikit gabung jadi bukit.

Produk kita ni Shaklee. Yang mana dah lebih 100 tahun di pasaran. Produk ni dijamin selamat, berkesan dan repeat order yang sentiasa ada. High demand.

Teknik nak buat bisnes semua diajar satu persatu. Silibus pun disediakan. Hanya follow langkah demi langkah. Tools marketing juga akan diberikan.

>> Setiap orang ada mentor sendiri

Kita akan buat bisnes berkumpulan. Support each other, saling berkongsi ilmu dan bertukar idea.

Dah ramai yang berjaya dalam projek ni dan akan ada lebih ramai lagi lepas ni.

Mungkin anda pun salah seorang darinya. Insyaallah .

Nak dengar lebih jelas lagi melalui video? Ok ni Kak Ira kongsikan kepada korang link video 5 minit untuk tatapan korang. Tapi sebelum tu, Kak Ira nak kongsikan testimoni mereka yang dah berjaya buat duit dengan #JomBuatDuitRM500 ini. Ini hanya sebahagian tau. Ada banyak lagi sebenarnya testimoni dan kisah benar yang best.

Testimoni #JomBuatDuitRM500 1

Testimoni #JomBuatDuitRM500 2
Testimoni #JomBuatDuitRM500 4
Testimoni #JomBuatDuitRM500 5
Testimoni #JomBuatDuitRM500 6
Testimoni #JomBuatDuitRM500 7
Testimoni #JomBuatDuitRM500 8

Testimoni #JomBuatDuitRM500 9
Testimoni #JomBuatDuitRM500 10
Testimoni #JomBuatDuitRM500 11
Testimoni #JomBuatDuitRM500 12
Testimoni #JomBuatDuitRM500 14
Testimoni #JomBuatDuitRM500 15
Testimoni #JomBuatDuitRM500 16

Ok korang, ni janji Kak Ira tadi nak ditunaikan. Link ke video untuk penerangan tentang #JomBuatDuitRM500.

Video Review #JomBuatDuitRM500

Nak join Preview #JomBuatDuitRM500?

Dah jelas semuanya? Dan Nak terus join #JomBuatDuitRM500?

Hubungi nombor di bawah sekarang

Salam sayang,

Master Ira &Hafizan

013-9422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge