Kenapa Ramai Orang Gagal Kurus

Nak kurus camne? Bina self image kita.

Kak Ira dah pilih dah sape Kak Ira nak jadi untuk berat badan, saiz perut. Hehe.

Ramai orang gagal dalam penurunan berat badan dan naik balik berat kerana dia tak ubah self image dia.

Apa self image korang nak bina? Cari gambar tu. Edit dan tempek muka korang.

Then korang print letak kat mana mana yang selalu korang tengok.

Feel it dah kurus. Feel it dengan penuh kesyukuran dan excitement.

Insyaallah tempoh 17 hari program detoks dengan sangat happy. Lepas tu pun, korang tak akan kembali ke habit lama.

Sebab korang kuat dah bina self image yang korang nak.

Cubalah buat 😀. By the way korang, Jom Detox 10.0 akan bermula pada 15 Jun ni. Dan Jom Detox 11.0 bermula pada 8 Julai. Korang nak join sama? Jomlah. Kita buat sama sama dalam grup okeh.

Apa apa wasap Kak Ira ye. Save nombor ni siap siap.

Salam sayang,

Kak Ira

013-9422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge