Offer Shaklee yang Sangat Eksklusif

Bila Shaklee bagi offer ni, Kak Ira melompat keriangan macam budak kecik. Anak anak pun pelik. Apa dah jadi dengan ibu diorang ni. Hehe

Haih anak. Camne lah ibu tak excited. Tengok ni Shaklee bagi offer best gilerrrr. I am really adore with it.

Ni salah satunya tau.

  1. Offer Youth starter set dengan harga diskaun 27% okeh compare tu harga runcit!
Offer Youth murah

Offer Youth murah

Apa yang dapat ekkk?

  1. FREE membership RM65
  2. FREE postage RM10
  3. Diskaun sampai 27% dari harga jual sebelum ni sebanyak RM260 jimat
  4. Cash rebate RM36
  5. Dapat magnifying mirror yang kanta tu worth RM50

Total keuntungan sampai RM421

Amik dengan vitamin c terus. Then free membership tu. Kalau tak, nak kena bayar pulak kan membership. Sayang woooo.

Harga set offer ni hanya RM690. Penggunaan lebih dari berbaloi untuk kulit yang cantik dan berseri.

Nanti suami tengok pon tak berkelip. Lainnya wife dia kali ni.

Ecewahhhh.

Bagi yang belum pernah mencuba Youth, inilah masanya sebenarnya. Sebab Youth ni dah viral sangat dah. Ramai orang dah dapat effect Youth ni walau baru 10 bulan Youth masuk Malaysia tau. Tu pun leaders yang pakai 10 bulan. Customer baru pakai 9 bulan je.

Tips: Untuk dapatkan FREE MEMBERSHIP dengan Shaklee, korang kena pastikan cukup 200uv dalam satu resit pembelian tau. Jadi jimat RM75 terus. Lebih baik ambik barang kan berbanding nak kena bayar RM75 tu. Sayang duit walau hanya RM75 kita nampak. Kalau barang, kita boleh guna. Dapat faedah kat kita sekali. Baru pilihan bijak.

OK, apa lagi offer eksklusif Shaklee sediakan untuk kita semua ye?

Jeng jeng jenggggg. Sudah pastilah Vivix!

Offer Vivix Jimat

Offer Vivix Jimat

Vivix ni istimewa sangat korang. Cuba search info pasal Vivix di vitamin-cerdik.com. Lebih dari 250 post tau Kak Anah kongsikan pasal Vivix ni. Vivix ni baiki sel. Contoh jantung yang rosak disebabkan oleh sel jantung yang rosak kan. Vivix ni bantu sihatkan sel jantung itu. Berbillion sel jantung ada pada jantung. Jadi bila berbillion sel jantung ni sihat, tak ke jantung tu sendiri akan sihat sebabnya jantung terbina dari sel jantung kan. Jadi ini lah konsep mudah untuk fahami tentang bagaimana Vivix bekerja dalam membantu kita untuk sihat.

Offer kali ni Vivix twin pack dengan harga RM684.

Baca >> Bagaimana Vivix bantu kita untuk sihat

Ok, offer terakhir yang sangat gilang gemilang ni. Iaitu Set Wellness yang ada 9 produk.

Apa 9 produk tu?

  1. Basic H
  2. Omegaguard
  3. ESP
  4. Ostematrix
  5. Sustain Released Vitamin C
  6. Vitalea
  7. B complex 
  8. Coqtrol
  9. Mealshakes
Offer best Shaklee dari Dec18 hingga Feb 19

Offer best Shaklee dari Dec18 hingga Feb 19

 

Offer ini sepanjang December 2018 hingga Februari 2019. Tapi tak perlulah tunggu sampai Februari mahupon Januari sebab habis stok tu, memang habis lah. Jadi grab sekarang terus dengan harga yang cukup berbaloi. Less hingga 30% tau berbanding harga runcit.

 

Jom join Kak Ira dan LAT Family untuk dapatkan offer menarik ni.

Nak dapatkan Shaklee dengan harga istimewa?

Nak buat bisnes Shaklee secara part time mahupon fulltime?

Nak jana income best dari rumah?

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda.

 

Salam sayang,

Master Ira

013-9422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge