Dapatkan RM1500 Dengan Mudah Dengan Shaklee

Hai korang. Apakaba semua? Assalamualaikum :). Terima kasih sebab selalu baca blog zahirahhafizan.com. Hari ni Kak Ira nak kongsikan berkenaan dengan tawaran Jom Shaklee yang Shaklee sediakan untuk ahli baru yang mendaftar Shaklee dari 15 December 2018 hingga 28 Februari 2019. Korang jangan termiss pulak ok register ni dengan Kak Ira :).

 

Apa Tawaran Shaklee ye?

Kita ada 3 jenis tawaran starter pack

  1. Youth Starter Set Offer Jom Shaklee
  2. Vivix Twin Pack Offer Jom Shaklee
  3. Wellness Pack Offer Jom Shaklee

 

Jom Shaklee Youth Starter Set Offer

Jom Shaklee Youth Starter Set Offer

 

Ada 4 jenis produk dalam set ni. Iaitu Luminous Gel Oil Cleanser, Perfecting Skin Toner, Age Defense Moisturizer -SPF 50 dan Advanced Renewal Night Cream. Yang bezanya dengan tawaran kali ni adalah boleh dapat sekali Free membership yang bernilai RM65. Free postage bernilai RM10. Dapat pulak Youth Magnifying Mirror yang boleh zoom in muka kita 5 kali ganda bernilai RM50 dengan percuma. Eh, tak cukup dengan tu. Dapat jugak cash rebate masuk akaun korang balik RM29. Harga sebelum ni RM850 tanpa cermin ni tau. Tapi sekarang hanya RM621. Penjimatan sehingga RM390 tau! Jimat sangat tau.

 

Jom Shaklee Vivix Twin Pack Offer

Jom Shaklee Vivix Twin Pack Offer

 

Set Twin pack Vivix ni memang glamor sangat sangat. Namun takdelah sampai save sehingga RM400 sebelum ni. Yang bezanya dengan tawaran kali ni adalah boleh dapat sekali Free membership yang bernilai RM65. Free postage bernilai RM10. Dapat pulak Cooler bag bernilai RM25 dengan percuma. Eh, tak cukup dengan tu. Dapat jugak cash rebate masuk akaun korang balik RM34. Harga sebelum ni RM950 tanpa cooler bag ni tau. Tapi sekarang hanya RM684. Penjimatan sehingga RM400 tau! Jimat sangat tau.

 

Jom Shaklee Wellness Starter Set Offer

Jom Shaklee Wellness Starter Set Offer

 

Set Wellness ni ada vitamin yang merangkumi segenap aspek. Nanti saya kongsikan fungsinya satu per satu di dalam post seterusnya. Tapi boleh je baca di sini. Klik link di setiap nama produk ye.

Kita ada 9 produk iaitu:

  1. ESP
  2. CoQTrol
  3. Mealshakes
  4. Basic H
  5. Vitalea
  6. B complex
  7. Omegaguard
  8. Ostematrix
  9. Sustain Released Vitamin C

 

Yang bezanya dengan tawaran kali ni adalah boleh dapat sekali Free membership yang bernilai RM65. Free postage bernilai RM10. Dapat pulak pillbox dengan percuma. Eh, tak cukup dengan tu. Dapat jugak cash rebate masuk akaun korang balik RM32. Harga sebelum ni RM741 tanpa pillbox tau. Tapi sekarang hanya RM666.90. Penjimatan sehingga RM220 tau! Jimat sangat sangat.

Ok tu harga yang best. Ni ada lagi yang Kak Ira nak cerita ye. Ni offer Shaklee yang kedua.

Yang ni semua orang boleh dapat tau. Apa dia tu Kak Iraaaaaaa?

Ok, meh Kak Ira nak cerita. Korang layak dapat percuma satu set antara 3 ni jika ada 6 orang yang beli salah satu dari set di bawah ni.

Special deals from Shaklee

Special deals from Shaklee

 

Mari Kak Ira bagi contoh ye.

 

Contohla awak dah jadi ahli Shaklee kan. Lagi lagi dengan Kak Ira :). Atau belum jadi ahli Shaklee pun takpe. Boleh register dengan Kak Ira.

Kemudian awak share pasal promo ni kat kawan kawan dan adik beradik. Ada sorang nak beli set Youth. Ada orang nak beli set Vivix. Ada sorang lagi nak beli set Wellness. Dah 6 kan tu? Haa, Shaklee akan berikan 1 set percuma kat awak. Awak boleh pilih salah satu dari 3 set ni. Kalau semua 6 orang tu nak beli set Vivix je pun boleh. Awak tetap layak dapat 1 set ni dengan percuma. Pilihlah nak yang mana. 6 orang tu semua kena jadi ahli Shaklee di bawah awak. Baru awak layak dapat. Awak pulak register Shaklee dengan Kak Ira. Baru betul betul layak dapat. Faham ni?

 

“Kak Ira, saya nak semua set lah. Saya nak 3.”

 

Eh, bolehhhhh. Awak ajak 18 orang untuk buat belian set ni dengan awak dan semua 18 orang ni awak register sebagai ahli Shaklee dengan awak. Jadi Shaklee akan bagi 3 set percuma kat awak. Boleh? Faham ke ni?

 

Haa. Itulah yang best. Camne nak promot Kak Ira? Camne ayat nak share ni Kak Ira? Jangan risau. Kak Ira ajar awak. Yang penting awak kontek Kak Ira untuk mudah kita nak sembang dan ajar yang mana perlu buat.

 

Eh, ada lagi ni offer Shaklee yang ketiga.

 

“Wah, ada lagi ke Kak Ira? Apa tu?”

 

Ok, ni dia. Kalau ada 6 orang ahli bawah awak yang buat jugak jualan 6 set ni, awak layak dapat RM1500. Kalau ada 12 orang, awak dapat RM3000. Begitulah seterusnya. Peluang besar untuk grow dalam Shaklee tau sekarang ni. Inilah masanya. Bagi yang sedang nak serius buat duit tu, inilah saatnya. Ni tak termasuk bulanan yang korang boleh dapat tau. Yang tu ribu ribu dah hasil dari sales. Yang RM1500 tu kiranya incentive duit tambahan. Best kan?

 

Dan kalau korang nak tau, Shaklee ni syarikat yang sangat besar dan kukuh. Sepanjang 7 tahun Kak Ira buat bisnes dengan Shaklee ni memang Shaklee tak pernah lambat bayar bonus. Apa yang Shaklee janjikan semuanya ditepati dengan luar dari apa yang kita fikirkan. Lebih dari apa yang kita bayangkan. Tu yang buat Kak Ira tersangat setia dengan Shaklee ni.

 

Produk Shaklee yang ni semua memang hot staff. Sangat sangat cepat kesan dan tersangat berbaloi. Kak Ira berani potong jari kalau tipu tau. Memang berbaloi. Dan semuanya yang dalam poster tu Kak Ira, suami, anak anak, mak ayah semua guna setiap hari. Memang ada kat rumah kami pon.

 

Testimoni terlalu banyak yang guna produk ni. Dan Vivix adalah top seller dalam Shaklee. Ramai yang nak jatuhkan pon tak mampu. Sebab produk ni umpama bercakap sendiri sebab ia bagi kesan yang sangat hebat!

 

Jadi jom. Hubungi Kak Ira. Kak Ira bantu korang untuk berjaya bina income dan buat duit tanpa modal dan modal yang tersangatlah rendah ni. Hubungi Kak Ira segera. Sebabnya offer ni akan tamat pada 28 Februari 2019. Jadi bertindak segera ye.

 

Salam sayang,

Master Ira

013-9422527

FB: Nur Zahirah

One Response to “Dapatkan RM1500 Dengan Mudah Dengan Shaklee”
  1. siti hajar mat jam 18 December, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge