Kenapa Vivix Penting Dalam Set Detoks

Sesudu Vivix setiap hari dah cukup buat kita rasa so fresh. Simple. Tak perlu sampai setengah botol pon.

Bila detoks, Vivix memang takleh tinggal. Sape yang tinggal Vivix ni rugi sangat sebab tak fully organ detox diservis.

Kak Ira perasan beza bila detox dengan ambik Vivix mahupon tanpa Vivix. Kulit obvious rasa beza. Bila tengok pon kita boleh rasa beza.

Sebab Vivix ni bantu berikan polifenol pada detoks organ kita. Ia membantu dalam detoks sel.

 

Vivix dan polifenol

 

Vivix kan boleh tembus dalam sel dan kromosom (DNA). Bahan toksik seperti paraben contohnya boleh ganggu sampai masuk dalam kromosom.

Ambil vivix boleh bantu nyahkan toksik dalam sel. Jadi kalau tak ambil vivix, takdela fungsi ni.

Vivix bekalkan polifenol.  Polifenol ni bantu bekalkan antioksida yang cukup pada dalaman kita.

Contoh orang dah demam. Bila bagi ubat, hilang demam dia kan. Camtulah badan kita. Kadang kita tak sedar pon hati kita ni hampir rosak ke.

Buah pinggang hampir ada masalah ke. Usus dah tak servis lama jadi ada unsur unsur masalah nak bagi salam perkenalan.

Kita sedar pon bila ia dah tenat. Sebab tu kena ambik Vivix. Lagi lagi bila detox. Ia bantu kita sihatkan balik sel kita tu.

Agar tak berkarat dari dalam hingga bawak mudarat yang lebih besar. Seramla korang. Sebab kita tak nampak dalaman kita kan.

Kak Ira bagi ni pada mak ayah jugak. Sebab diorang lagi la. Berapa lama dah ejen detoks diorang tu bekerja tanpa henti.

Masa untuk servis kaw kaw punya. Vivix ni bukan ubat. Ia just minuman botanikal yang lazat gilerr.

Korang dah ada Vivix? Kalau belum, boleh riki riki dengan Kak Ira.

Kiter ada stok ni in hand.

Salam sayang,

Master Ira

013-9422527

Http://iralat.wasap.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge