Business Leaders National Conference 2018 LAT Family

Baru baru ni, tanggal 3 Februari 2018 Shaklee adakan Business Leaders National Conference 2018. Ni adalah kali kedua Shaklee anjurkan buat semua leader Shaklee.

 

Semua leader dari seluruh Malaysia dijemput ke event ni. Event ni soo special tau. Sebab kami sebagai leader diraikan dan diberikan macam macam hadiah dan maklumat terbaru dari Shaklee.

 

BLNC LAT Family

BLNC LAT Family

 

Ni antara yang hadir dari grup kami. Dan ni pon ada antaranya yang tak sempat bergambar sebab tak jumpa tempat berkumpul. Yelah, rambang mata ramai sangat orang kan hehe.

 

BLNC Kaum bapa LAT Family

BLNC Kaum bapa LAT Family

 

Ni pula antara kaum bapa yang hadir sama la. Ada juga yang tak masuk dalam gambar ni.

 

Leaders LAT Family dari Sarawak

Leaders LAT Family dari Sarawak

 

Actually kan. Saya sangat berbangga dengan mereka berempat ni. Ketiga tiganya memang asal orang Sarawak. Namun sorang dari mereka ni (yang buat piece tu) memang dah duduk di Putrajaya. 3 orang lagi tu memang betol betol travel dari Sarawak tau demi hadirkan diri ke BLNC ni buat kali pertama.

 

Bukan kecil tau pengorbanan diorang ni. Tinggalkan suami. Suami pulak tolong jaga anak. Duit tiket flight lagi, hotel lagi. Tu yang saya cakap bukan kecil pengorbanan diorang ni. I am so respect to them.

 

Leaders LAT Family dari Tmur

Leaders LAT Family dari Tmur

 

 

Banyak yang dikongsi sepanjang sesi ni. Antaranya adalah kriteria Star Achiever. Banyak tau cash reward yang Shaklee nak bagi kepada mereka yang perform tahun ni. Dalam banyak banyak reward ni Kak Ira dan suami aim untuk dapatkan Prestij Master Award. Insyaallah boleh tahun ni.

 

Dan untuk LAT Family Kak Ira nak bantu diorang dapatkan reward sebagai Master Coordinator baru, Senior Key Coordinator baru, Key Coordinator baru, Senior Coordinator baru, Coordinator baru.

 

Juga Senior Supervisor dan Supervisor baru yang maintain konsisten setiap bulan.

 

Untuk trip Shaklee tahun 2019, Shaklee akan bawa kami ke Las Vegas dan San Fransisco pulak.Untuk LAT Family Kak Ira aim untuk 20 pasang suami isteri berhoneymoon di sana. Ke Phuket pulak, insyaallah 60 orang boeh pergi sana.

 

Untuk kami, Kak Ira dah letak target untuk pergi ke Las Vegas dan San Fransisco dengan 6 tiket. Ke Phuket kami nak gi dengan 6 tiket juga. Insyaallah. Nak bawa anak anak sama kali ni. Diorang semua dah layak travel free dengan Shaklee since dah 4 tahun ke atas umur diorang.

 

Dalam event BLNC ni jugak ada dibincangkan pasal Youth tau. Alaaaa. Produk skincare baru by Shaklee yang viral tulah! Memang superb sangat tauu.

 

Youth Skin Care by Shaklee

Youth Skin Care by Shaklee

 

Apa bahan antaranya ye?

 

youth

Youth Set

 

Haaa ni dia. Ada dalam beg tu. Namun ada lebih lagi tau. Dapat bib free, cermin pon free. Headband pon free. Kapas, cotton but sekali. Span 2 keping pon ada tau. Eh, alas meja Youth pon ad sekali boleh dapat.

 

Best kan?

 

Pastu kita ada juga sharing by Saintis Shaklee jugak berkenaan Landmark Study 2. Dan Youth.

 

Les Wong

Les Wong

 

Itulah bestnya event Shaklee buat untuk leaders ni. Tahun depan insyaallah lebih ramai yang boleh turun ke BNC ni dari LAT Family. Tahun ni sepatutnya 80 orang boleh turun. Tapi ramai di Sabah Sarawak mahupon Semenanjung yang tak dapat hadir dek kerana ada hal lain yang lebih penting dan clash pulak tu.

 

Insyaallah National Conference tahun 2018 lebih ramai nanti juga yang bleh turut serta.

 

Nak cuba Youth mahupon Shaklee? Nak buat bisnes Shaklee juga dan merasai keistimewaan sebagai leader juga dengan dapat duit tambahan lebih banyak?

 

Boleh hubungi nombor di bawah.

 

Salam sayang,

Master Ira & Hafizan

013-9422527

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses to “Business Leaders National Conference 2018 LAT Family”
  1. Ikhwan 11 February, 2018
    • mm Nur Zahirah 12 February, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge