LAT Family’s Masters Coordinator 2019

Alhamdulillah. Pagi ni saya setup team untuk 2019. Diorang bakal jadi master tahun 2019 insyaallah. Pengalaman lalu banyak mengajar. Saya kena kuat. Sebab saya tunjang kekuatan fokus bagi LAT Family.

 

LAT Family' Master Coordinators 2019

LAT Family’ Master Coordinators 2019

 

Menuju ke Master Coordinator ni sangat possible tau korang. Yang penting kena ada konsisten dan keberanian yang tinggi.

 

Takut down dalam bisnes?

Ingat master master ni apa? Tak pernah down?
Ello. Master master ni lagi dasat ujian dia tau. Tapi dia ada mindset ni.

“Apa jadi pon. Aku move on! Aku jalan saja. Walau aku just boleh merangkak, aku merangkak! Aku buat sampai jadi!

Aku tak kisah apa orang nak kata. Aku fokus jalan aku.

Aku nampak puncak master tu.

Jadi aku nak sampai sana aku kena lalu jalan ni.

Ni je jalannya. Aku kena lalu walau ada ular, singa, biawak, serigala. Dan aku kena face it! Aku tak leh lari dari jalan ni! Baru aku boleh sampai sana. Sebab ni je caranya! Ni je jalannya!

Aku kena fight untuk survive! Aku yakin ada jalannya!

Masa depan mak aku kat sana. Masa depan anak2 aku kat sana. Aku kena fight!”

 

Insyaallah saya polish diorang dengan baik sekali. Start small, end big.

 

Anda nak jugak join Shaklee dan buat bisnes Shaklee sungguh sungguh? Boleh hubungi nombor di bawah untuk saya bantu.

 

Salam sayang,

Master Ira & Master Hafizan

013-9422527

www.wasap.my/60139422527

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge