Monthly Archive:: January 2018

Apa Keistimewaan CoQ Trol Shaklee?

Setiap hari kita perlukan 100mg CoQ10 bagi memastikan diri kita berada pada tahap kesihatan optimum.   Dan nak dapatkan 100mg CoQ10 tu kita terpaksa telan 3.3 kg kacang. Yang kemungkinan untuk tingkatkan kolestrol kita sangat lah tinggi kan. Dah boleh bayang muak giler nak telan 3.3kg ni sehari. Adoila hai. Lepas tu 100 cawan brokoli

Tingkatkan Kekuatan Badan Kita Dengan Polifenol Dan CoQ10

Ramai orang nak badan yang sihat. Bila kita nak tu, memang kita kena tahu macamana untuk dapatkan nya. Hari ini saya akan kongsikan dengan anda tentang  topik tingkatkan kekuatan badan kita. Jadi topik  yang saya akan kongsikan sekejap lagi, ia akan uat kita kekal bertenaga sepanjang masa walaupon kita sibuk.       Apakah Tanda-Tanda Sel

Apa Faedah Coq10?

Ramai lagi yang tak tau pasal faedah CoQ10 ni kan. Hari ni saya nak kongsikan dengan anda mengenai CoQ10. Nutrisi CoQ10 ini sangat terkenal dengan faedahnya untuk mencapai kesihatan dan kekuatan otot Jantung. Mungkin kita yang muda-mudi ni kurang tahu, namun ia sangat terkenal dikalangan warga emas terutama mak ayah kita di kampung. Namun bukan

LAT Family’s Masters Coordinator 2019

Alhamdulillah. Pagi ni saya setup team untuk 2019. Diorang bakal jadi master tahun 2019 insyaallah. Pengalaman lalu banyak mengajar. Saya kena kuat. Sebab saya tunjang kekuatan fokus bagi LAT Family.     Menuju ke Master Coordinator ni sangat possible tau korang. Yang penting kena ada konsisten dan keberanian yang tinggi.   Takut down dalam bisnes?

LAT Family’s New Masters Coordinator 2018

Kami miliki impian yang cukup besar untuk grup development pada tahun 2018 ini. Termasuk lah melahirkan Master Coordinator baru dalam LAT Family.   Target tu kan penting. Jadi kami memang betol betol kena susun strategi langkah demi langkah untuk capai impian ini.   Bergelar Master coordinator dalam Shaklee menunjukkan kita sudah mampu menolong lebih ramai