Pengedar Shaklee Lawa COD di Kemaman dan Kuala Berang

Hari ni saya nak kongsikan pengedar Shaklee lawa di Kemaman dan Kuala Berang ni. Nama Syakilla. Facebooknya Syakilla Azam. Blognya www.vitadiary.my.

 

Syakilla ni ‘ratu cantik’ dalam mencuba produk kecantikan Shaklee. Tengok kulit dia. Makin cerah bila cuba Shaklee kan.

 

Master Syakilla pengedar Shaklee di Kemaman dan Kuala Berang

Master Syakilla pengedar Shaklee di Kemaman dan Kuala Berang

 

Syakilla ni Founder kepada grup ZFC Legacy.  Dia dah ramai membantu customer untuk menjadi lebih sihat dan lebih cantik tau. Dan ramai teamnya yang aktif pon buat benda yang sama. Kiranya bila korang kontek Syakilla untuk dapatkan Shaklee mahupon order Shaklee darinya, korang buat pilihan yang tepat :).

 

Syakilla ni seorang planner hot tau di ofisnya. Kiranya dia orang yang sangat sibuk. Namun, pada masa yang sama dia tak henti henti berusaha dengan Shaklee sebagai part time bisnes dia. Sebab dia komited untuk membantu orang lain sihat, cantik dan juga miliki income tambahan macam dia jugak.

 

Master Syakilla COD Kuala Berang

Master Syakilla COD Kuala Berang

 

Anda nak cuba Shaklee mahupon join Shaklee melalui somebody yang suka tolong orang lain? Yang tabah dan positif orangnya? Yang dapat Shaklee Effect nya yang tersendiri? Yang sentiasa berusaha jadi lebih baik setiap hari? Yang profesional dalam berjaya dalam Shaklee dan kerjaya hakiki?

 

Syakilla Azam Pengedar Shaklee Kemaman

Syakilla Azam Pengedar Shaklee Kemaman

 

Boleh hubungi Syakilla di 018-4095663. Wasap je. Dia akan reply. Save nombor dia sekarang ok. Wasap sekarang pon bolehhh. Klik www.wasap.my/60184095663 untuk terus hubungi beliau.

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge