Pengedar Shaklee Kerteh, Kemasik, Kijal dan Paka COD 013-9422527

Mencari pengedar Shaklee di area Kerteh dan Kemasik ke tu? Boleh bolehh. Kami orangnya. Sentiasa ada ready stock ye.

 

Master Ira Pengedar Shaklee di Kerteh, Kemasik, Kijal dan Paka

Master Ira Pengedar Shaklee di Kerteh, Kemasik, Kijal dan Paka

 

Setiap hari pasti ada yang buat order. Dan setiap hari juga customer diberikan servis yang terbaik. Kami bukan sekadar cover COD, namun juga melalui blog zahirahhafizan.com ini dan juga IG @iamnurzahirah serta Facebook Nur Zahirah.

 

Kami dah berkecimpung dalam bisnes Shaklee ni sejak 2011. Dah beribu-ribu customer kami bantu. Terutamanya ibu menyusu, hamil dan berpantang. Yang nak cantik, hilang parut, makin awet muda, menambahbaik kesihatannya juga saya bantu. Lelaki mahupon perempuan semuanya kami bantu menambahbaik kesihatan mereka dengan hati gembira. Hingga selesai masalah mereka. Hingga mereka boleh tersenyum gembira.

 

Kami telah membina Legasi Anugerah Terindah dalam Shaklee yang terdapat lebih dari 10,000 ahli. Dan kami terus memberi bagi memastikan lebih ramai orang yang dapat dibantu kesihatannya dan ekonominya sendiri. Yang paling kami teruja adalah orang ni boleh juga membantu orang lain untuk dapatkan kesihatan dan ekonomi yang lebih baik buatnya sekeluarga.

 

Legasi Anugerah terindah

Legasi Anugerah terindah

 

Kami sediakan pakej istimewa buat customer kami. Kalau nak sediakan dalam pakej hadiah pon boleh. Nak buat surprise gift buat seseorang yang anda sayang pon kami boleh uruskan. Andai nak minta kami sediakan untuk pakej hantaran pon kami boleh sediakan insyaallah.

 

Seandainya anda ada event dan nak produk Shaklee dalam bentuk hamper pon kami pon boleh sediakan. Paperbag khas kami yang eksklusif dan cantik disediakan bagi memberi yang terbaik buat customer kami.

 

Set cantik Shaklee dengan paperbag eksklusif by Master Ira dan Master Hafizan pengedar Shaklee di Kerteh, Kemasik, Kijal dan Paka

Set cantik Shaklee dengan paperbag eksklusif by Master Ira dan Master Hafizan pengedar Shaklee di Kerteh, Kemasik, Kijal dan Paka

 

Sesuai untuk dijadikan hadiah kan. Inilah uniknya packaging kami buat customer kami :). Kami berikan yang terbaik buat customer kami di mana saja mereka berada. Kami cover area seluruh negara di Malaysia ni. Malah, ada customer kami berada di Brunei. Di Indonesia dan Singapura pon boleh juga buat order dari kami. Nak jadi ejen kami pon boleh. Sama sama kita menjana pendapatan dan membantu lebih ramai orang menjadi lebih sihat.

 

Ingin mendapatkan Shaklee dengan packaging yang istimewa dan menarik pada harga yang mampu milik? Boleh hubungi nombor di bawah. Save terus ye nombornya.

 

Master ira dan master hafizan pengedar Shaklee di kemaman

Master ira dan master hafizan pengedar Shaklee di kemaman

 

Klik www.wasap.my/60139422527. Kami akan respon segera pada tuan puan.

 

Terima kasih kerana mempercayai kami. Dan terima kasih kerana sentiasa menyokong bisnes kami hingga ke akhir ini. Semoga ia menjadi amalan kebaikan bagi kita semua.

 

Salam sayang,

Master Ira dan Master Hafizan

013-9422527

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge