Pengedar Shaklee Cantik di Sibu~FaizNur

FaizNur ni nama glamor dia She Noe. Baik sungguh orangnya. Komited pulak tu. Dan yang paling Kak Ira kagum dengan dia, budak ni cantik la. Hehe. Ni puji betol. Bukan demi dia belanja Kak Ira tau.

 

FaizNur ni pengedar Shaklee Cantik di Sibu. Sinonim sangat dengan kecantikan dia. Ramai yang order set cantik. Hehe. Sampai ada pembeli Shaklee yang beli Shaklee dari dia dan jatuh hati. Tulah tunang dia sekarang ni. Adehla. Power sungguh. Korang jangan ngorat dia pulak untuk jadikan isteri. Dia dah jadi milik orang. Tak baik kacau tunang orang kan. 🙂

 

Master FaizNur dari Sibu

Master FaizNur dari Sibu

 

FaizNur ni mula mula kenal Shaklee masa dia cuba set detoks Shaklee sebab nak turunkan berat badan. Tak lama lepas dia cuba set detoks Shaklee yang power ni, dia mula turun berat badan walau tak sampai seminggu mencuba. Pastu dia cuba pulak set cantik Shaklee. Melelehhhh. Tu yang makin cantik tu.

 

Nak kenal pengedar Shaklee cantik di Sibu ni? Haa inilah dia. FaizNur. Nama Facebook dia She Noe. Family dia buat bisnes donat. Dia pulak buat bisnes Shaklee.

 

Master FaizNur

Master FaizNur

 

Nantilah kita baca segala perkongsian FaizNur dalam blognya di www.nbhealthlife.com ye. Dia pon baru buat blog demi memberi lebih banyak lagi ilmu dan sharing pada kita semua. Yelah, selama dia buat bisnes melalui Facebook ni berapa kerat sangatlah kan yang dia dapat memberi kepada friend Facebook 5000 orang ni. Kalau di blog kan dia boleh cecah juta juta orang. Kan best!

 

 

Korang boleh usha usha Facebook FaizNur ye. Orangnya positif sangat!

 

Anda nak cuba Shaklee mahupon join Shaklee melalui somebody yang tinggi komitmennya? Yang tabah dan positif orangnya? Yang sentiasa tersenyum walau apa dugaan datang? Yang dah dapat Shaklee Effect nya yang tersendiri? Extra bonus yang cantik lagi lawa?

 

Boleh hubungi FaizNur di 014-8946454. Wasap je. Dia akan reply. Save nombor dia sekarang ok. Wasap sekarang pon bolehhh. Klik www.wasap.my/60148946454 untuk terus hubungi beliau.

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

 

014-8946454

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge