Pengedar Shaklee Baik hati di Bintulu ~ Mumu Ezn

Kalau di Bintulu, kami ada seorang leader hebat yang aktif di sana. Dia ni kerja even sebagai seorang Manager, masih juga berbisnes Shaklee. Sebab Shaklee ni passion dia. Ni lah salah satu pengedar Shaklee kami di Bintulu.

 

Saya ingat lagi apa yang dia kata.

” Saya suka berbisnes Shaklee ni sebab saya boleh tolong lebih ramai orang. Saya suka bila lihat orang sihat. Saya suka bila bantu orang boleh ubah hidup dia. Saya rasa puas bila saya boleh bantu orang yang kurang tenaga sebelum ni boleh hidup ceria dan sihat selepas saya bantu kenalkan Shaklee pada dia”

 

Produk yang Mumu paling suka adalah Vivix dan Kolagen. Tengok gambar kat bawah ni. Haa tu Shaklee Effect dari Vivix dan Kolagen tau. Lawa kan korang. Ni lah orang yang jual Shaklee, dan makan Shaklee sama. Bukan jual saja. Ni lah leader yang kita nak.

 

 

Master Mumu Ezn

Master Mumu Ezn

 

 

Itulah Mumu Ezn. Blognya di www.ejelitamumuezn.com. Dia baru je setup blognya ni demi memberikan maklumat dan perkongsian yang lebih lagi buat semua. Nanti riuhlahblog dia tu dengan perkongsian dari dia. Nak kenal Facebooknya? Ni Facebook Mumu Ezn. Boleh usha usha dan order dari dia okeh.

 

Master Mumu Ezn dari Bintulu, Sarawak

Master Mumu Ezn dari Bintulu, Sarawak

 

Mumu ni miliki organisasi yang makin berkembang di Sarawak. Orang Sarawak mahupon Semananjung, Labuan dan Sabah suka berdamping dengan dia sebab dia miliki leadership yang hebat. Orangnya tak sombong. Suka tolong orang. Jenis yang positif. Lepas tu dia jenis yang ceria dan sentiasa cari jalan untuk selesaikan segala cabaran yang dihadapi olehnya dan team.

 

Mumu ni founder kepada Extraordinaries yang kini miliki 2 Senior Supervisor dan 1 orang supervisor. Insyaallah by end of year 2018, Extraordinaries akan miliki 3 orang Master Coordinator.

 

Testimoni Kolagen Shaklee

Testimoni Kolagen Shaklee

 

Anda nak cuba Shaklee mahupon join Shaklee melalui somebody yang baik hatinya? Yang tabah dan positif orangnya? Yang dapat Shaklee Effect nya yang tersendiri?

 

Boleh hubungi Mumu Ezn di 013-8320832. Wasap je. Dia akan reply. Save nombor dia sekarang ok. Wasap sekarang pon bolehhh. Klik www.wasap.my/60138320832 untuk terus hubungi beliau.

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge