Pengedar Shaklee Aktif Giler di Bintulu ~ Marilyn

Kami ada seorang leader yang berkeyakinan tinggi di Bintulu. Dia pengedar Shaklee Aktif Giler di Bintulu. Kalau nak tanya apa apa pasal suplimen mahupon kesihatan, dia ni sentiasa ceria dalam bercerita. Orangnya manis tak malu nak kawan dengan orang.

 

Walau beliau merupakan seorang Manager, beliau tetap suka berbisnes Shaklee.

 

Saya panggil dia Mae. Mae ni tabah orangnya tau korang. Dia tahu apa dia buat. Dan dia selalu tambahbaik setiap hari agar hasilnya lebih baik. Dia berkawan dengan orang yang positif. Positif sangat! Sebab tu dia suka berkawan dengan orang yang positif. Hebat kan dia ni 🙂

 

Blog dia www.maenaet.com. Ni pon baru setup sebab dia nak melangkaui dunia dalam memberi info yang bermanfaat. Kalau sebelum ni hanya di Facebook. Tapi sekarang ni kat blog juga. Nanti riuh la blog dia ni macam macam cerita yang korang suka baca nanti.

 

Mae ni muallaf. Walau dia baru je dalam Islam, dia suka belajar dan praktik. Dia tak malu malu belajar dari kita semua yang azali Islam ni.

 

Mae dulu mula dengan makan Alfalfa tau. Power sungguh Alfalfa. Alfalfa ni buat jerawat dia makin pudar. Yelah, dulu muka dia penuh jerawat. Nantikan kisah dia di blog dia nanti. Pasti dia cerita punya. Sekarang ni tengokla kat bawah ni. Gambar terbaru dia yang saya jumpa dia baru baru ni. Muka macam budak sekolah! Hehehe.

 

Minum Performance drink dan ESP percuma

Master Marilyn Naet dari Bintulu

 

Tengok dia pon. Lawa je tak terlebih lemak hehe. Dia ni aktif sukan. Suka jogging. Jadi kalau korang jenis yang suka aktif di luar dan nak maintain bertenaga, boleh jugak tanya Mae ni. Dia akan guide.

 

Customer Mae ni puas hati dengan dia. Kalau dia terang pape semua mudah faham apa dia terang. Seronok kan camtu bila dapat pengedar Shaklee camni.

 

Master Marilyn Naet

Master Marilyn Naet Tanpa Sebarang MakeUp

 

Ramai customer Mae dari Sarawak dan Semenanjung juga. Facebook Mae di sini ye. Marilyn Na’et. Boleh usha dan follow dia ye.

 

Anda nak cuba Shaklee mahupon join Shaklee melalui somebody yang tinggi komitmennya? Yang tabah dan positif orangnya? Yang sentiasa tersenyum walau apa dugaan datang? Yang dah dapat Shaklee Effect nya yang tersendiri?

 

Boleh hubungi Mae di 016-8083257. Wasap je. Dia akan reply. Save nombor dia sekarang ok. Wasap sekarang pon bolehhh. Klik www.wasap.my/60168083257 untuk terus hubungi beliau.

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge