Pengedar Shaklee Aktif di Klang ~ Amira

Amira ni pengedar Shaklee aktif di Klang, Selangor. Dia ni ibu beranak 2. Facebook Amira di sini > Nur Amira Zulkarnain. Korang boleh skodeng tengok ye. IG: miramier. Blog pulak www.jomhidupsihat.com.

 

Amira ni dulu agak cerewet bila nak mula makan suplimen. Dia jenis tanya banyak banyak sampai detail. Dia jenis seorang yang study dulu apa yang dia nak makan. Jadi bila dia cuba suplimen Shaklee, dia terus rasa kesan. Sebab tu dia setia dengan Shaklee.

 

Nur Amira Zulkarnain

Nur Amira Zulkarnain

 

Jangan tak tau. Dia ni walau baru je dalam Shaklee. Namun dah banyak dia study pasal produk Shaklee tau. Especially produk yang dia makan.

 

Amira bermula dengan ESP dan Omegaguard.

 

Kenapa Amira pilih Shaklee kembali

Kenapa Amira pilih Shaklee kembali

 

Kisah Amira

Kisah Amira

 

Kolestrol turun lepas ambil ESP dan omegaguard

Kolestrol turun lepas ambil ESP dan omegaguard

 

Menyusu waktu berpuasa

Menyusu waktu berpuasa

 

Kesan ambil ESP dan Mealshake semasa sahur

Kesan ambil ESP dan Mealshake semasa sahur

 

ESP, Mealshake, omegaguard dan alfalfa semasa berpuasa

ESP, Mealshake, omegaguard dan alfalfa semasa berpuasa

 

Shaklee Effects pada Amira

Shaklee Effects pada Amira

 

Mira sekarang ni buat bisnes Shaklee jugak since dia dapat banyak kesan best bila makan Shaklee tau. Mira ni buat pengeposan seluruh Malaysia. Boleh hubungi Amira di www.wasap.my/60125319097 ye. Mudah sangat berurusan dengan Amira.

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge