Pengedar Shaklee Aktif di Gombak

Kami miliki seorang pengedar Shaklee aktif dan banyak tahu di Gombak. Dia join Shaklee sejak 2012 lagi. Banyak penulisannya di blog vitamin-cerdik.com. Sampai beribu ribu post. Berkenaan Vivix saja pon lebih dari 250 post dia tulis.

 

Master Raihanah

Master Raihanah

 

Di sini saya huraikan kenapa dia layak menjadi orang yang korang pilih bila nak cuba Shaklee mahupon nak berbisnes Shaklee.

 

  1. Dia berpengalaman. Semua produk Shaklee dia dah cuba sendiri.
  2. Dia merupakan seorang yang konsisten dalam memberi perkongsian di Facebooknya Anah Raihanah Ahmad mahupon di IG nya iamraihanah.
  3. Dia dah berikan konsultasi dalam pelbagai masalah kesihatan kepada customernya. Dan dah banyak dia bantu selesaikan masalah diorang hingga berjaya jadi lebih baik dari sebelum ni.
  4. Seorang leader yang dengar cakap dan sangat rajin
  5. Banyak membaca dan suka kongsi ilmu bila ditanya

 

Master Raihanah Pengedar Shaklee di Gombak

Master Raihanah Pengedar Shaklee di Gombak

 

Boleh baca kat sini kelebihan Master Raihanah  sebagai mentor Shaklee dan juga pengedar Shaklee di Gombak. Mudah sangat deal dengan dia. Baik orangnya. Sangat efisen tau.

 

Anda nak cuba Shaklee mahupon join Shaklee melalui somebody yang tinggi komitmennya? Yang tabah dan positif orangnya? Yang sentiasa tersenyum walau apa dugaan datang? Yang dah dapat Shaklee Effect nya yang tersendiri? Yang terus komited untuk berikan yang terbaik buat customernya?

 

Boleh hubungi Anah di 012-2195919. Wasap je. Dia akan reply. Save nombor dia sekarang ok. Wasap sekarang pon bolehhh. Klik www.wasap.my/60122195919 untuk terus hubungi beliau.

 

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge