Our Circle Meeting in Bintulu 2017

Kami ke Bintulu untuk bertemu leaders dan organisasi Extraordinary di bawah LAT Family.

 

Sesi di hari pertama tu saya bertemu dengan leaders. One to one coaching. Selesaikan segala isu berkaitan diorang.

 

Antara sales, mindset, halatuju, confidence, dan macam macam la lagi.

 

Kitorang dating di Secret Recipe Bintulu. Belanja leaders hebat ni makan kek. Baru tau diorang minat kek apa, air apa.

 

Bintulu LAT Masters in Shaklee

Bintulu LAT Masters in Shaklee

 

Diorang bertiga ni bakal master tahun 2018. Doakan diorang.

 

Kena kerja keras lebih lagi. Kena miliki hati yang makin kuat dan tak lut walau apa yang berlaku. Kena ada fokus yang hebat dan attitude yang makin bagussss.

 

LAT Family yang hardcore di Bintulu dan Sibu

LAT Family yang hardcore di Bintulu dan Sibu

 

Sembang punya sembang di waktu petang ni sampai tak sedar yang kitorang dah bape jam sembang. Macam macam punya sembang woo.

 

Dari hal family, hal diri sendiri, juga hal bisnes, hal anak buah. Semua kami diskas.

 

Eh, bukan mengumpat. Tapi berkongsi demi mencari solution. Saya pon banyak juga kongsi pasal jatuh bangun dalam bisnes ni.

 

 

 

LAT Family Shaklee di Bintulu

LAT Family Shaklee di Bintulu

 

Esok nya, kitorang buat kelas. Kelas ni buat kat Kemena Hotel. Yang bestnya hotel belanja makan petang tu. Ingatkan takde makanan pape pon. Tengok tengok dihidang kuih pau sedap gebu dan mee sepinggan besar. Kenyang geng dalam kelas.

 

LAT Family outing

LAT Family outing

 

Kami sponsor minum Performance drink dan ESP. Ye lah. Kot ada yang dahaga, boleh bancuh kan. ESP tu kan buat rasa kenyang. Jadi takdelah belajar dalam kelaparan. Boleh fokus lebih lagi kan.

 

Minum Performance drink dan ESP percuma

Minum Performance drink dan ESP percuma

Seharian di dalam kelas, macam macam kami belajar. Banyak perkara yang diorang perlu improve lagi untuk berjaya dalam bisnes Shaklee ni.

 

Alhamdulillah tugas kami sebagai guru dah selesai. Dah ajar satu satu. Sekarang diorang perlu bertindak je.

Ahli Shaklee aktif di Bintulu

Ahli Shaklee aktif di Bintulu

 

Salam sayang

Master Ira

0139422527

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge