Dilema Ibu Anak 4

Bukan mudah tau travel dengan anak anak. Kalau sorang pon dah ada orang yang pening. Emosi tercabarrr.

Ini kan pulak travel dengan 4 orang anak.

Emosi kita akan lagi mudah digores gores kan. 2 pasang mata nak tengok 4 batang tubuh lincah.

Mencabar jiwa sungguh. Lagi lagi macam anak anak Kak Ira yang fasa aktif terlebih.

Kalau masuk kedai pon, suka pegang itu ini.

Ada pernah Husna pegang coklat. Terjatuh cium lantai coklat tu. Terus pecah. Tak pasal pasal suami kena bayar cash on spot 😂. Dapatlah diorang hadiah coklat pecah berkecai. Haha

Ada jugak tengah travel tu sorang kata lapar. Alih alih 3 lagi pon ngadu lapar jugak. Padahal baru makan je 30 minit yang lepas. Berkejar pulak kami cari makanan di hari panas terik.

Kalau kita sorang je yang travel, boleh jugak la bertahan kan. Tapi ni dengan budak budak.

Memang air kena sentiasa ada. Makanan pon sama. Kalau tak, hari cerah bertukar gempa bumi. Haha.

 

Dilema ibu anak 4

Dilema ibu anak 4

 

Sampai je hotel, memang benda pertama Kak Ira buat adalah telan Vivix.

Pagi pagi nak keluar dah telan sesudu. Bila balik waktu malam, teguk lagi sesudu.

Nak bagi tidor dengan tenang. Sakit satu badan seharian berjalan dari pagi.

Lenguh tak leh nak cakap jugak la.

Jadi boleh kasi setel semuanya lah.

Bila bangun esoknya, semua penat dan sakit badan dah hilang. Nikmat sangat rasa tau.

Eh, jangan tatau. Ada orang walau dia tidor, rasa penat dia tak hilang hilang.

Bila bangun pagi pon badan rasa penat giler kan.

Kak Ira dulu camtula. Hinggalah Kak Ira jumpa pakej tidur nyenyak ni.

Termasuklah Vivix.

 

Kekal Cantik Dan Muda Walau Dah beranak 4

Kekal Cantik Dan Muda Walau Dah beranak 4

 

Serius talk. Buat Kak Ira, harga Vivix ni berbaloi banding dengan apa yang Kak Ira dah rasa.

Ni baru satu bab Kak Ira share. Ada lagi part lain.

Korang nak tau lagi ke?

#SyoknyaVivixLAT
#KempenKnowYourVivix

Boleh hubungi nombor di bawah untuk tau lebih detail lagi pasal Vivix okeh. Ada offer bulan ni. Korang mesti grab sebelum ia melepas.

 

Salam sayang,

Master Ira & Master Hafizan

013-9422527

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge