Cerita Cinta Kak Ira Dengan Vivix

Kak Ira bukan jenis yang suka make up.

Kalau pakai lipstik pon rasa tak sedap. Harap kat muka sapu sun block tu kira ok tau.

Dulu lagi malas bab nak touch up touch up kulit ni.

Kak Ira tak nak sebab tengok orang lain lawa pakai lipstik mahupon make up, Kak Ira pon nak pakai.

Padahal tu bukan diri Kak Ira.

 

Cantik Walau Tanpa Make Up

Cantik Walau Tanpa Make Up

 

Jadi apa yang Kak Ira buat?

Kak Ira konsisten jaga dalaman. Dan antaranya adalah Vivix.

Kak Ira perasan kulit Kak Ira selalu je kusam. Macam tak cukup zat je dulu dulu.

Apa taknya. Bila mula mula buat bisnes ni, kita kadang kadang akan terlalu fokus pada bisnes kita hingga kat diri sendiri pon tak terfikir.

Keje kuat kan. Tidur pon tak pernah cukup macam orang biasa.

Kak Ira pon usaha dengan Vivix. Telan Vivix setiap hari. Siap kunci alarm lagi. Sebab takmo kasi lupa.

Alhamdulillah kulit nampak makin bernyawa dari dulu. Walau tak pakai apa kat muka, muka tetap berseri.

Bila study pasal Vivix, memang patutla kulit jadi makin berseri.

Resveratrol dan polifenol dalam Vivix tu sendiri boleh bantu buatkan sel kulit makin baik dan berfungsi dengan elok.

Biarlah orang nak kata overclaim ke apa.

Orang kata nak menjual Vivix lah ni bagitau macam macam.

Kak Ira just doakan orang yang membenci agar Allah berikan sesuatu sebab untuk akhirnya dia mencuba Vivix dan akhirnya Vivix yang dikutuk dulu tu membantu dia become better. Malah dapat kehidupan dia balik.

Kita tatau kan. Allah punya keje semua tu.

Orang yang rasa sendiri Vivix ni memang tau apa rasanya.

Tak semua orang boleh faham selagi dia tak mencuba.

Kalau orang malas malas nak pakai itu ini kat muka sebab malasnya nak bersihkan segala make up sebelum solat tu.

 

Vivix bantu Cantik Walau Tanpa Make Up

Vivix bantu Cantik Walau Tanpa Make Up

 

Boleh la amalkan Vivix. Ia jaga sel kita dari dalam. Dengan sangat tekun tau Vivix ni bekerja.

Kak Ira tau ramai kawan Kak Ira especially mak mak ni tak suka mahupon tak sempat nak make up bagai.

Pm Kak Ira untuk korang dapat kesan dari Vivix ni jugak.

Klik link ni lekasss. Super duper jimat ni Vivix. Suami suami pon boleh bagi hadiah kat isteri tau Vivix ni. Walau duk rumah, dia kekal cantik.

Walau dia tak bertudung kat rumah macam nak gi keje, dia tetap cantik. Even dia baru bangun tidur, tetap cantik. Sebab isteri cantik yang sebenarnya, bukan cantik sebab make up.

 

Klik link bawah ni ok.

 

 

Salam sayang,

Master Ira & Master Hafizan

013-9422527

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge