Giler Best Gift Vivix!

Saya tengok ni kan, rasa nak nangissss. Serius! Saya sangatlah teruja.

Sebabnya ramai customer saya sebelum ni yang duk tanya,

 

“Shaklee ni tak sediakan sudu ke untuk Vivix?”

 

“Shaklee ni tak sediakan cooler beg ke nak bawa Vivix ni ke mana mana?”

 

Dan bestnya bulan ni, Shaklee tunaikan janjinya!

 

Shaklee sediakan gift best giler ni buat customer Shaklee yang ambil salah satu dari set ni:  Vivix 2 botol, Men’s vital healthy set mahupon Amazing Golden Set For Him.

 

Kiranyaaaa….

 

Ia sesuai untuk kita bagi hadiah harijadi buat ayah kita, atok kita, mahupon suami kitaaa.

 

Boleh selit sekali gift dari Shaklee ni. Huwaa bestnyaa. Untung diorang yang dapat hadiah ni kan. Dah la dapat vitamin superb. Dapat pulak gift cooler beg merah menyala dan sudu comel ni.

 

Red Hot Cooler Bag With Exclusive Vivix Spoon

 

Bila ambil salah  1 set ni kan, automatik boleh dapat harga less 15 ke 20% tau dari harga jual. Sebab automatik dapat FREE MEMBERSHIP.

 

Vivix Istimewa untuk kesuburan dan kesihatan lelaki

Vivix Istimewa untuk kesuburan dan kesihatan lelaki Dan wanita

 

Serius best sangat.

 

Boleh kontek saya tau untuk order ni. Cara makan semua saya belanja dengan percuma hehe.

 

Tu eksklusif untuk mereka yang jadi customer saya lah. Memang saya akan jaga betol betol. Sebab tu untung order melalui saya.

 

Okeh. See you again.

 

Nanti saya kongsikan apa kelebihan set ni. Tungguuu hehe.

 

Wah terujaanya rasa 😀

 

Salam sayang,

Masters Ira & Hafizan

013-9422527

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge