Monthly Archive:: July 2017

8 Khasiat Biji Labu yang Kita Tidak Tahu

Hari ni saya nak kaji lebih sikit pasal nutriferon.   Nutriferon niĀ diperbuat daripada 4 ramuan utama iaitu: Biji Labu Bunga safflower Biji plantago Bunga japanese honeysuckle   Untuk sharing kali ini saya ingin kongsikan tentang khasiat biji labu. Buah labu ni sedap tau. Manis rasanya. Saya suka buat pengat šŸ™‚     Biji labu ni

Bina Sistem Imun Yang Tinggi Secara Semulajadi

Assalamualaikum semua, terima kasih kerana tak henti henti datang dapatkan info di zahirahhafizan.com. Hari ini saya ingin kongsikan tentang pentingnya sistem imunisasi badan.   Apa yang saya akan terangkan dengan lebih lanjut adalah apakah itu sistem imun?   Saya juga akan kongsikan tentang penyakit yang berkaitan jika sistem imunisasi rendah, faktor yang menyebabkan sistem imun

7 Rahsia Garlic- Bukan Sekadar Bawang Putih

  Apa yang membuat bawang putih begitu hebat? Rahsia di sebalik kuasa besar ini adalah adalah terletak pada sebatian sulfurnya yang dipanggil Allicin. Apabila allicin dihadamkan, ia menghasilkan asid sulfenik. Peliknya, asid ini bertindak balas dengan radikal bebas lebih cepat daripada mana-mana sebatian lain yang diketahui sebelum ini. Ini menjadikan asid sulfenik antioksida dan di

Sihat Dan Cantik Dari Hujung Rambut Ke Kaki

Assalamualaikum. Pagi ni saya nak kongsikan mengenaiĀ petua awet muda supaya anda boleh kekal sihat, kekal cantik sebelum raya mahupon selepas raya. Maksudnya, selama-lamanya lah hehe.   Saya nak kongsikanĀ beberapa tips untuk membantu anda awet muda dari segi kulit, kuku dan juga rambut.   Bayangkan seorang wanita yang mempunyai kulit yang tidak cantik, kuku yang tidak

Lengkapkan Keperluan Nutrisi Harian Badan Dengan Daily Essential

Assalamualaikum. Selamat pagi semua pembaca blog zahirahhafizan.com ni.   Hari ini saya akan berkongsi dengan anda semua tentang Daily Essential Set. Ia merupakan 4 Ā produk asas Shaklee iaitu ESP, Omegaguard, Vitamin C dan Vitalea. Tapi sebelum itu, saya akan berkongsi juga tentang nutrien yang terdapat dalam produk tersebut.   Lengkapkan Keperluan Nutrisi Harian Kita :

Giler Best Gift Vivix!

Saya tengok ni kan, rasa nak nangissss. Serius! Saya sangatlah teruja. Sebabnya ramai customer saya sebelum ni yang duk tanya,   “Shaklee ni tak sediakan sudu ke untuk Vivix?”   “Shaklee ni tak sediakan cooler beg ke nak bawa Vivix ni ke mana mana?”   Dan bestnya bulan ni, Shaklee tunaikan janjinya!   Shaklee sediakan