Akibat Vivix, Kaki Keluarkan Nanah Yang Bersarang

Saya kongsikan hari ni satu kisah dari teman saya.

 

Ni kisah customernya sendiri tau.

 

Kisah benar pesakit diabetis tahap potong kaki.

 

Customer ni repeat oder Vivix.

 

Bulan lepas dia beli sebotol. Harganya RM503. Masa ni dia nak cuba try test je Vivix ni, tak mau jadi ahli.

 

Bulan ni dia nak 2 botol terus. Bila 2 botol dia tak boleh elak lah “tak mau jadi ahli” sebab free membership terus.

 

Ini ceritanya, menangis bucu katil baca.

 

Mula-mula ambil bacaan gula turun, happy tak terkata.

 

Bila dah tengok gula turun, bahan bedal air tin, proceses food, cheese cake semacam.

 

Macam tak ingat dunia makan. 😅

 

Tup-tup bacaan gula naik.

 

Putus harap dah tak nak sambung makan Vivix lagi sebab bila ambil Vivix tetap kena kawal makan juga.

 

Tak sanggup nak kawal makan. Sebab nak belasah semua makanan.

 

Biasalah ramai oraang yang susah nak kawal makan walaupun tahu dah penyakit jadi kawan.

 

Kakinya luka.

 

Bila ambil Vivix…lukanya kering.

 

Vivix tak bagus katanya. Luka kering tapi kakinya tetap sakit.

 

Tak tahu kenapa.

 

Jumpa doktor senang cerita nak dipotong terus guna gergaji. Bertempiaran lari. Tau takut. Siapa tak sayang kaki wooi.

 

Vivix Bantu Elak Kaki Dipotong

 

Jalan terhincut-hincut. Nak solat susah. Kadang-kadang tak solat sebab terlampau sakit.

 

Nak dijadikan cerita apabila dia mula ambil Vivix rahsia semua pecah.

 

Ada keajaiban berlaku!

 

Tiba-tiba bahagian kaki yang sakit nyut-nyut tu tersembur nanah!!

 

Terbongkar rahsia bahawa selama ini kaki sakit disebabkan mengangkut nanah ke hulu ke hilir tanpa sedar.

 

 

Beliau ada diabetis tahap potong kaki punya. Kiranya tahap kronik!

 

Sepatutnya dah kena potong dah kakinya. Tapi dia takut. Sape tak sayang kaki wooo. (Ulangan 😀)

 

Kakinya luka tersengeh dibiarkan saja. Makanan tu pantang jumpa je. Semua sapu bersih.

 

Sakit tanggung sendiri. Yelah time makan tak sedar. Lepas kenyang baru terasa sakit tu.

 

Bila nanah keluar lega terus sakitnya.

 

Dia hubungi Kak Zura terus sambar 2 botol sekaligus.

 

Vivix memang cadangan terbaik untuk penghidap diabetis.

 

Mak Kak Zura  juga seorang diabetis.

 

Mak juga minum Vivix.

 

Mak juga sekarang melalui tahap kesihatan diabetis yang sangat baik. Berbeza dari dulu.

 

Kisah lengkap mak Kak Zura di sini.

 

Baca >>> Anak mencari penawar diabetes ibu

 

Nak cuba Vivix untuk anda, mak atau ayah yang ada diabetis boleh roger Kak Zura ye.  Nombor phonenya +60 11-1075 3394. 

 

Salam sayang,

Master Ira & Hafizan

013-9422527

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge