Tips Mudah Memilih Model Tudung

Nampak model model tudung lawa lawa kan? Perghh. Meleleh air liur tengok tudung tu disebabkan salah satu faktornya adalah modelnya tau.

 

Ngaku tak? Hehe

 

Cuba kalau ambil model tudung yang tak seberapa

lawa… agak-agak terjentik tak nak beli tudung tu? 😁

 

 

Ni saya kongsikan tips memilih model tudung tau. Tips ni saya dapat dari mentor tudung 😁

 

Biasanya founder founder tudung suka guna tips ni.

 

1. Tak perlu tinggi, kita bukan nak pilih model cat walk, cukup dia mempunyai potongan lengan yang kecil. Elakkan yang berisi bahagian lengan. Bila pakai tudung kita nanti nampak kembang setaman. Tak cantik!

 

2. Mempunyai susunan gigi yang cantik bila senyum. Senyuman nampak gigi senyuman yang berpengaruh.

 

3. Mempunyai eye contact yang tajam, eye contact adalah jambatan model dengan prospek. Bila connect, prospek terpanggil nak membeli.

 

4. Fotogenik, apa posisi pun dia kelihatan cantik dan skinny. Skinny ni tak tersembul lemak-lemak.

 

5. Tidak kayu, elakkan model kayu. Merugikan masa dan duit. Bila memakan masa panjang maka bayaran akan berganda untuk kos fotografy dan model.

 

Salam sayang,

Master ira&hafizan

013-9422527

One Response to “Tips Mudah Memilih Model Tudung”
  1. ema 28 March, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge