LAT Fighters Tinju Retreat #1 ~ Apa Yang Best?

Saya terfikir untuk memberikan yang terbaik untuk kumpulan bisnes saya yang serius untuk berjaya dalam Shaklee ni. Sebab itulah saya fikirkan untuk membina  satu platform untuk memudahkan kumpulan bisnes saya ni iaitu Legasi Anugerah Terindah.

 

Saya sediakan platform cross coaching sesama downline saya yang mana saya sedar yang saya bukannya pakar dalam segenap segi yang mana anak buah saya pon ada yang lebih pakar dalam perkara tertentu. Sudah tentu terlalu banyak saya boleh belajar dari anak buah saya ini walaupon mereka belum bergelar Master, walau pon mereka belum sampai setahun dalam Shaklee tau.

 

Legasi Anugerah Terindah

 

Suami saya Master Hafizan pon diberi tugasan untuk  berikan sesuatu untuk peserta. Tanam dalam minda bawah sedar mereka 🙂

 

Alaaa… nak cakap banyak pon macam tin kosonglah pulak kan. Saya kongsikan link video yang telah saya compile tentang kisah benar yang telah mereka rasai sendiri selepas hadir LAT Fighters Tinju Retreat #1 ini.

 

 

Doakan mereka yang hadir ni berjaya capai apa yang mereka mahu capai ni ye.

 

Sambil sambil tu saya nak minta awak semua doakan lah ni.

 

Kiriman doa saya nak minta semua doakan kerana saya yakin dengan doa saudara lain kepada saudaranya yg lain sangat  makbul:

Ya Allah, ini doa dari Nur Zahirah dan suaminya hafizan lutfi. Kau kabulkanlah ya Allah

1. Izinkan mereka efektif Master Coordinator sehingga mereka layak pergi trip bersama Shaklee ke Jepun 2 tiket dan 1 tiket cruize ke Krabi dan Phuket pada tahun ini.

2. Bantu anak buah mereka dalam LAT untuk capai segala target mereka pada bulan Mac 17 ini

3. Izinkan Athirah dan Najmi capai target mereka untuk efektif rank Senior Key Coordinator bulan Mac 17 ini

4. Izinkan Ainul Shahrazad, Hafsah Mardhiah, Kam Maria efektif master coordinator pada Mac 17 ini dan bulan2 seterusnya.

5. Bantu anak buah mereka fokus dan tahu bagaimana untuk lakukannya. Bukalah hijab dari sebarang block untuk mereka ya Allah

6. Jadikan mereka dan LAT magnet yang sangat kuat kepada bisnes Shaklee dengan sales super laju dengan sangat sangat konfiden

7. Berikan mereka kekuatan fizikal dan mental untuk lakukan perkongsian dari hati secara offline mahupon online dengan sangat gembira secara konsisten

8. Izinkan sales grup LAT RM1.3 million by 31 mac 17 pada jam 11.45 malam

9. Izinkan semua LAT family makan Shaklee sungguh2 dan berkongsi mengenai sungguh2 dari hati yang ikhlas

10. Bantu dan izinkan Raihanah efektif Coordinator pada 31 Mac 17 ini dengan 4 point.

11. Kabulkan segala permintaan dan doa LAT Family. Jadi kan mereka semua nampak segalanya dariMu. jauhkan hati mereka dari ujub dan sombong ya Allah. Biar mereka sedar semuanya ini adalah hanya pinjaman dariMu. buat mereka semakin dekat padaMu

Tolong Baca doa ini pagi, petang dan malam setiap hari ye. Terima kasih semua😁

 

Bila kita doakan sahabat kita walau dia tidak tahu, doa yang sama dikembalikan kepada kita.

 

Saya doakan awak semua capai segala impian awak semua setiap bulan dan setiap saat. Saya yakin Allah akan bantu awak sungguh-sungguh selagi awak tidak berputus harap padanya tau 🙂

 

Ingin sertai kumpulan kami untuk berbisnes Shaklee?

Ingin cuba produk Shaklee dengan lebih murah dari biasa?

 

Boleh hubungi nombor di bawah ye.

 

Salam sayang,

Master ira & hafizan

013-9422527

zahirahhafizan@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge