Cara Buat Duit Poket Dengan Shaklee Tanpa Menjual Mahupon Berbisnes

Mesti ramai yang teringin sangat untuk dapatkan duit poket kan? Lagi lagi duit poket yang percuma. Contohlah awak surirumah. Setiap hari dapat duit poket geli geli dalam RM100. Wah! Kalau 10 hari dah RM1000. Kalau 30 hari dah RM3000. Best ke best? Duit poket geli geli masuk poket. Alaa. Kalau dapat RM1000 sebulan pon syukur sangat dah kan.

 

Walau yang bergaji, memang sekarang ni duit tak cukup pon. Pampers anak-anak, susu diorang. Belum masuk emergency yang kita nak kena guna kan? Yang tiba-tiba tayar kereta pancit tengah bulan. Sah-sah kering poket jadinya sebulan kemudian tu.

 

Kalau tiba-tiba dapat panggilan dari kampung yang mak atau ayah jatuh sakit mendadak pula camne? Mana kita nak korek duit untuk travel balik kampung pulak. Takkan nak pinjam duit dengan mak ayah. Sampai bila nak bergantung kat diorang walau sekarang dah umur 20-an dan 30-an. Dah beranak pinak juga. Fikir panjang juga kan nak tebalkan muka untuk pinjam duit kawan mahupon jiran. Sebab tahu semua orang alami masalah yang sama.

 

Ni saya nak kongsikan satu cara untuk dapatkan duit poket dari Shaklee. Tak perlu berbisnes pon. Yelah, siang malam kan kerja. Sibuk juga. Tak perlu nak menjual pon. Cuma sekadar lakukan langkah-langkah di bawah ni tau.

 

Nak ke? Eh ehh… Ni bukan skim cepat kaya ye hehe. Mesti ada tindakan ke arah mencari rezeki. Namun kena tahu bagaimana caranya.

 

Cara Buat Duit Poket Dengan Shaklee Tanpa Menjual Mahupon Berbisnes

 

Ini langkahnya tau.

 

  1. Hubungi saya di nombor 013-9422527. (Save nombor saya terus sekarang walau anda belum mahu proceed dengan langkah seterusnya. )
  2. Saya akan berikan mesej yang berkaitan dengan awak. Beserta poster yang cun 😁
  3. Forwardkan mesej yang saya berikan di atas kepada semua kawan awak di dalam phone book. Send je mesej yang saya sediakan itu.
  4. Jika mereka bersetuju untuk dapatkan barang tersebut, saya yang akan poskan order itu.
  5. Awak akan diberi komisen dari keuntungan itu. Dan keuntungan bagi setiap produk yang awak kongsikan itu adalah berbeza-beza. Minimum setiap produk untungnya RM5 ke atas insyaallah. Kalau jual by set, boleh capai RM50 ke RM100 satu set lengkap tau.

 

Best ke besttt???😁😁😁

Contoh la awak fokus produk yang untungnya hanya RM10 per produk.

 

Awak jual 10 botol hari ni. Jadi hari ni konfem awak dapat cash RM100 dari saya. Terus masuk dalam akaun awak tau! (Asalkan kastemer tu dah bayar lah kat awak. Baru ia dinamakan konfem tu awak punya sales)

 

Sangat best bila buat ni tau. Saya percaya walau awak busy camne pon, awak boleh buat ni. Ahaaiii. 10 minit je forward mesej tu. Tak perlu bersusah susah yang lain ye.

 

Ok, awak dah nak mula dah?

 

Boleh hubungi saya segera di 013-9422527. Saya akan berikan mesej yang bersesuaian dengan awak. Apa saya tanya kat wasap tu kena jawab tau.

 

Ok, see you! RM1000 sebulan pon masyukk sangat dah. Apatahlagi RM3000 sebulan kan??

 

Caiyok! Awak student ke, awak bekerja ke, awak surirumah ke…

 

Memang awak boleh buat. Yang penting betol betol nak dan rajin spend sedikit masa sebagai yurannya😁

 

Kalau belum menjadi ahli Shaklee, ada sedikit yurannya. Kalau dah ahli, tiada yuran melainkan spend sedikit masa awak ye😁

 

Salam sayang,

Master Ira&Hafizan

013-9422527

Everything is possible

 

 

8 Responses to “Cara Buat Duit Poket Dengan Shaklee Tanpa Menjual Mahupon Berbisnes”
  1. Noriza Abdul Rahman 20 March, 2017
    • mm Nur Zahirah 20 March, 2017
    • mm Nur Zahirah 9 August, 2017
  2. dedauncomel.com 24 March, 2017
    • mm Nur Zahirah 9 August, 2017
  3. Azwan 9 April, 2017
    • mm Nur Zahirah 11 April, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge