Best Jugak Rupanya Euphoria New Distributor Training

Semalam kami hadiri satu kelas yang sepatutnya semua ahli Shaklee hadir tau.

 

Kelas ni namanya macam basic sangat. Namun memang benar, kita perlu kukuhkan yang basic ni supaya kita boleh pergi lebih jauh.

 

Mungkin ada orang fikir yang kelas basic ni hanya untuk yang baru. Bagi saya, tidak. Sebab saya yang dah nak masuk 7 tahun menjadi ahli Shaklee yang aktif ni pon merasakan yang kelas ni sememangnya sangatlah banyak info baru walau dah banyak kali saya hadir anjuran Shaklee.

 

Namun kali ni, saya hadir kelas anjuran Master Norita dan Master Naquib. Uplines kami yang anjurkan kelas ini.

 

Suami saya menjadi salah seorang speaker jemputan kali ni. Dia kena kupas bab pengurusan kewangan. Kalau pasal pengurusan kewangan peribadi pon tintong, camne nak uruskan kewangan organisasi kan? Suami saya kupas bab ni. Siap buat modul lagi hehe. Semangat betol dia.

 

 

 

Ada sharing dari Shaklee juga tau. Mereka berkongsi apa yang Shaklee sedang berusaha untuk laksanakan kepada semua ahli Shaklee kini.

 

Nutritionist kami pon turut hadir untuk berkongsi tau. Passl landmark study, pasal bezanya Shaklee dengan produk lain.

 

 

Sememangnya memang best tau kelas ni. Kalau ada yang rasa best ke best ke? Jawapannya memang best tau.

 

Ada juga sharing dari Maste Arni mengenai pengurusan masa. Boleh bayangkanlah…beliau yang dalam satu masa tu kerja, dan belajar…boleh juga buat bisnes Shaklee tau.

 

Haaa sangat hebat pengurusan masanya tau. 😁😁😁 Dan saya sendiri dah tahu rahsianya camne hehee.

 

Lagi satu yang buat saya gembira sangat adalah bertemu dengan seorang coordinator. Walau beliau adalah coordinator, beliau sangat superb! Saya yakin beliau bakal menjadi seorang Master Coordinator tau tahun ni. Insyaallah.

Coordinator najat dan suami serta Master Arni dan Master yazid

Keyakinan beliau terhadap bisnes Shaklee untuk disampaikan secara offline sangat mengagumkan saya. Saya banyak juga belajar dari beliau tau.

 

Best sangat sangat kelas ni. Jika anda berminat, boleh daftar nanti ok. Namun speaker berbeza pula.

 

Dan yang pastinya, mesti menjadi ahli Shaklee terlebih dahulu bersama saya.

 

Baru boleh join kelas macam ni.

 

Hubungi saya di 013-9422527 ye. Anda datang, laksanakan apa tips yang diberi, insyaallah anda akan terus melangkah untuk berjaya.

 

😁😁

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge