Bagaimana Beli Vivix Dengan Murah Giler

Saya bukannya pengedar haram yang sedang lakukan sindiket penjualan vivix di pasaran gelap tau. Hehe. Saya adalah pengedar sah Shaklee yang dah menjual hampir 100 botol vivix.

 

Saya tahu ramai yang teringin nak dapatkan vivix dengan harga yang jauh lebih murah tanpa melalui pasar-pasar gelap di offline mahupon online. Kerana seandainya kita membeli di sana, kita sedang merosakkan market dan secara tak langsung vivix yang kita ambil itu kurang berkatnya. Sebab tulah ada kalanya kesan yang kita dapat tu tak seperti yang kita mahukan kerana hasil belian secara tidak sah ini, kita tidak mendapat konsultasi yang berterusan tau. Siapa yang rugi? Kitaaaa jugak kan. Sebab tu bila nak cuba vivix mahupon suplimen Shaklee yang lain, boleh dapatkan dari saya. Insyaallah konsultasi first class gitu 🙂

 

Berapa Harga Vivix Yang Saya Boleh Berikan?

 

Sabar ek sabar. Saya tahu awak nak order vivix sekarang ni dari saya. Saya terangkan dulu apa nilai yang awak boleh dapatkan apabila ambil vivix 🙂

 

Apa Benda Vivix Ni?

 

Bak kata Master Raihanah di blognya,

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

 

Vivix merupakan produk anti penuaan selular, yang dicipta oleh Shaklee Corporation, adalah revolusioner, mempunyai 3 hak paten, sangat berkuasa dalam memerangi penuaan selular.

 

Salah satu bahan utama (resveratrol) dalam Vivix dirujuk di lebih 2,000 penerbitan penyelidikan, termasuk pelbagai kajian yang dijalankan oleh Harvard University, National Institutes of Aging, dan Institut Sains Kesihatan Alam Sekitar.

 

Haaa power kan vivix ni? Serius! Bila sebut pasal vivix je, saya sangat kagum dengan Allah. Allah berikan idea kepada manusia untuk buat kajian dan akhirnya keluarkan vivix. Sangat hebat ilmu Allah ini. Yang sedikit je ni kan, berbanding dengan ilmu yang Allah ada. Sangat sangat hebat kuasa Allah!

 

Istimewanya vivix

 

 

 

Kalau nak tahu lagi kan,

Vivix ni menyediakan 100 mg resveratrol dalam setiap hidangan (5 ml ~ saiz satu sudu teh). Ekstrak resveratrol mempunyai resveratrol semulajadi Kandungan 98%. Ini sebenarnya suplemen anti-penuaan terbaik di dunia. Bahawasanya ianya tulen ya. Boleh bayangkan kepekatannya? Satu sudu vivix ni mampu berikan 98% kandungan resvertrol tau! Bukannya air.

 

Awak tau tak yang vivix ni merupakan satu suplimen premium yang mana dia je miliki keistimewaan ini. Tiada pada produk Shaklee lain. Lagi lagi lah tiada pada produk jenama lain. Haaa sebabnya Shaklee je yang tahu rahsia untuk mencipta vivix 🙂 . Shaklee dah paternkan vivix ni dah pon. Yang cipta vivix ni bukan pengedar Shaklee tau. Hehe. Namun saintis Shaklee. Wah! Shaklee ada saintis? Betol…Shaklee ada saintis. Bukan sorang tauu. Ramai dan ia dalam kumpulan. Beruntungnya lah siapa yang ambil vivix ni. Kita kita lah kan? Termasuk awak yang sedang membaca post ini 🙂

 

Bagaimana Nak Dapatkan Zat Yang Sama Macam Dalam Vivix Namun Dari Sumber Lain?

 

Haaa meh saya nak cerita. Takmau ambil vivix takpe, awak memang diberi pilihan lain untuk dapatkan khasiat yang sama dengan vivix 🙂

Bagaimana caranya? Ok saya kongsikan.

 

Untuk mendapat khasiat 100mg resveratrol dan polifenol, awak perlu makan 22 pil atau kapsul untuk mendapat khasiat yang sama dengan 1 sudu kecil Vivix.

 

Atau jika awak bukan Muslim, minum 100 gelas wain sehari bersamaan dengan 1 sudu teh Vivix (iaitu 100mg resveratrol).

 

Daripada awak minum sampai 100 gelas wain sehari, adalah baik anda ambil hanya 1 sudu teh Vivix. Yelah, kesan sampingan yang lain pon sudah pasti ada kan jika ambil wain. Segelas wain pon macam-macam kesan sampingan. Ini kan pula 100 gelas. Fuhhh. Takleh nak bayang tau kesan sampingannya tu.

 

Jap jap…mesti awak nak tahu fungsi vivix kan?

 

Bagaimana Vivix berfungsi?

 

Vivix ni dah lalui ujian klinikal tau. Dalam nak mencipta vivix untuk kita minum setiap hari hanya satu sudu kecil tu, dah buat ujian ke atas bahan-bahan yang akan dimasukkan dalam vivix ni tau. Dan bahan-bahan ini telah memberi kesan 4 mekanisme utama dalam atasi penuaan sel. Iatu:

  1. Membantu melindungi dan membaiki DNA selular. Masuk sampai ke DNA tau.
  2. Positif kesan pengawal selia genetik
  3. Menggalakkan biogenesis mitokondria
  4. Melambatkan pembentukan AGE (produk advanced Glycation End) protein.

 

Kalau nak tahu lagi, vivix ni cukup istimewa kerana ia ada kajian landmark (kajian unggul yang mana hanya dilakukan di Shaklee) yang menunjukkan bagaimana Vivix mampu melambatkan pemendekan telomere. Saya ada kongsikan di sini tau pasal ni 🙂

 

 

Sebab itulah, bila melihatkan kuasa istimewa dan eksklusif yang hanya ada pada vivix ini, sememangnya ia merupakan satu produk yang sangat berbaloi untuk dijadikan amalan harian kita kerana nyawa dan kesihatan kita jauh lebih penting dan berharga berbanding wang ringgit.

 

 

Berapa Harga Vivix?

 

Seperti yang saya pernah kongsikan di sini.

 

1 mililiter vivix hanya bernilai RM3.35. Tu bukan ahli tau. Kalau ahli, just RM2.66 sen untuk 1 mililiter. Jauh kan bezanya tu. Sebab tu untung bila jadi ahli Shaklee ni.
Dalam 1 mililiter vivix ni miliki 16 jenis polifenol! Yang kepekatannya 98% dari polifenol asli.Bukan 1 jenis, tapi 16 jenis polifenol youuu.
Dan korang tau tak?
Sebiji anggur muscadine, saya lihat kat KLCC tahun 2013,harganya RM110 sebiji. Sekarang agak -agak selepas ada GST semua ni…masih harga samakah?
Namun dalam Shaklee, 1 mililiter vivix ini hanya RM3.35. Dalam 1ml ni bape puluh anggur muscadine dah masuk tauuu.

 

Ehh, bukan totally isi anggur tu masuk ok, sebabnya Shaklee ambil kulit dan bijinya untuk dijadikan ramuan dalam vivix! Sebab kat biji dan kulit anggur tu sangatttt banyak dan tinggi antioksidanya. Sebab tu vivix very high antioksida.
Bape ratus biji dan kopekan kulit anggur muscadine agak-agaknya masuk dalam 1mililiter vivix ni?
Dan harganya hanya RM3.35 saja 1 mililiter? Compare sebiji anggur muscadine RM110 pada tahun 2013 tu dengan 1 mililiter vivix ni.
Murahnya!!!

Setiap hari kita perlu ambil 5 mililiter (1 sudu kecil) vivix. 

1 sudu kecil Vivix bersamaan dengan RM16.76 (berdasarkan harga runcit, kalau jadi ahli harganya jauh lebih rendah tauu. Sebab tu jomlah jadi ahli macam saya. Nikmati vivix dengan jauh lebih murah dari harga runcit. Ahli hanya labur RM14 je sehari untuk kesihatannya 🙂 Jom join as ahli yeahh 🙂 )

 

Dengan 1 sudu kecil Vivix, anda mendapat semua khasiat resveratrol dan polifenol membantu menyokong kesihatan kardiovaskular, otak, jantung dan sistem imun kita.

 

Jadi sebenarnya, Vivix adalah sesuai dengan harganya. Dengan harganya itu anda mendapat:

  • Khasiat resveratrol dan polifenol
  • Pati asli dan tulen resveratrol
  • Sokongan kepada kesihatan anda secara menyeluruh

 

Sebotol vivix mengandungi 150 mililiter. Harganya untuk bukan ahli RM503. Namun kalau ambil 2, terus dapat harga istimewa kerana terus jadi ahli. Jimat sehingga RM303 tau 🙂

 

Berbaloi kan? Kerana nyawa dan kesihatan kita ni sebenarnya jauh lebih penting berbanidng nilai RM16.76 setiap hari kita laburkan ini. Kalau kita rasa RM16.76 ni mahal, cuba kita sakit. Sanggup sakit kerana sayangkan RM16.76 ini dilaburkan setiap hari? Alaaa kalau kita berhenti kat Petronas mahupon Shell kan, anak-anak dah turun ambil tu ambil ni…lebih dari nilai RM16.76 kan kita habiskan. Apa lah sangat dengan RM16.76 kita laburkan untuk kesihatan kita berbanding dengan beli keropok air semua kat stesen minyak tadi tu. Badan kita perlukannya kerana bila dia tak sihat, satu kerja pon kita tak boleh buat tau. Lagi-lagi jika diserang kanser dan strok. Siapa merana? Bukan kita je. Anak-anak dan pasangan sekali tau. Laburlah RM16.76 ni setiap hari untuk kita. Kalau taknak RM16.76 ni, haa pilih RM14 tu. Terus jadi ahli Shaklee. 🙂

 

 

Bagaimana Mahu Menjadi Ahli Shaklee?

 

Haa tak sabar dah nak laburkan dengan lebih murah untuk kesihatan? Meh saya kongsikan camne awak nak menjadi ahli Shaklee.

 

Ada 2 cara. Pilih salah satu darinya ye. 🙂

Yang pertama, buat pendaftaran sebagai ahli Shaklee dengan buat bayaran RM80 untuk Semenanjung dan RM91 untuk Sabah, Sarawak dan Labuan.

 

Atau pilih yang kedua, dengan pembelian 2 botol vivix atau seangkatan dengannya (200uv ke atas), terus dapat FREE MEMBERSHIP. Kiranya tak yah bayar pon. Produk Shaklee terus boleh dapatkan dengan harga ahli tau. Yang mana diskaun 20 ke 25% dari harga runcit. Best kannnn 🙂

 

Dan yang paling best, bila awak dah jadi ahli, awak terus boleh berkongsi mengenai Shaklee. Bila orang nak cuba Shaklee melalui awak, dan awak jualnya dengan harga jual tau ( wajib), awak dapat untung runcit di situ. 🙂 Silap haribulan, setiap bulan awak makan vitamin Shaklee ni hasil untung runcit tu. Yang mana awak tak perlu pon gna duit gaji awak bulan-bulan tau. Umpama Shaklee bagi awak makan vitamin dengan percuma.

 

Tak perlu buat bisnes. Just bila lihat orang perlukan bantuan untuk sihat, awak tolong orderkan untuknya 🙂 . Dia dapat vitamin, awak dapat untung runcit masuk poket setiap kali produk jalan. Kan best tu 🙂 .

 

Itulah untung bila jadi ahli Shaklee 🙂

 

Saya tak sabar dahhhh…saya tak sabar dah!!!

 

Ok-ok… nak dapatkan vivix sekarang? Dengan terus jadi ahli Shaklee?

 

Boleh hubungi saya di 013-9422527. Save sekarang nombor ni. Kang jap gi handphone mahupon laptop awak habis bateri terlupa dah nak save nombor saya. Save saya dengan nama Mentor Shaklee Magic 🙂 Hehe Gurau je 🙂

 

Selamat datang ke keluarga Shaklee. Mahu cuba dulu pon boleh, mahu jadi ahli terus pon boleh 🙂

 

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013-9422527

zahirahhafizan@gmail.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge