1 Mililiter Vivix Hanya RM3.35? Biar betol!!!

Korang tau tak?
1 mililiter vivix hanya bernilai RM3.35. Tu bukan ahli tau. Kalau ahli, just RM2.66 sen untuk 1 mililiter. Jauh kan bezanya tu. Sebab tu untung bila jadi ahli Shaklee ni.
Dalam 1 mililiter vivix ni miliki 16 jenis polifenol! Yang kepekatannya 98% dari polifenol asli. Bukan 1 jenis, tapi 16 jenis polifenol youuu.
Dan korang tau tak?
Sebiji anggur muscadine, saya lihat kat KLCC tahun 2013,harganya RM110 sebiji. Sekarang agak -agak selepas ada GST semua ni…masih harga samakah?
Namun dalam Shaklee, 1 mililiter vivix ini hanya RM3.35. Dalam 1ml ni bape puluh anggur muscadine dah masuk tauuu.

 

Vivix di laut mati

Vivix di laut mati

 

Ehh, bukan totally isi anggur tu masuk ok, sebabnya Shaklee ambil kulit dan bijinya untuk dijadikan ramuan dalam vivix! Sebab kat biji dan kulit anggur tu sangatttt banyak dan tinggi antioksidanya. Sebab tu vivix very high antioksida.
Bape ratus biji dan kopekan kulit anggur muscadine agak-agaknya masuk dalam 1mililiter vivix ni?
Dan harganya hanya RM3.35 saja 1 mililiter? Cpare sebiji anggur muscadine RM110 pada tahun 2013 tu dengan 1 mililiter vivix ni.
Murahnya!!!

 

Eh jap, murah pon…kena tahu apa benda vivix ni tau. Baca di sini ye pasal vivix. 🙂 Klik sini.
Sape mau order vivix special deal, boleh order dengan saya.
Berbaloi korang order vivix dari saya.
Murah murahhh. RM3.35 je satu ml. Jika ambil 2 botol sekaligus, terus dapat FREE membership. Dan terus boleh dapat RM2.66 sen je setiap mililiter vivix yang diambil.
Master Nur Zahirah
013-9422527
Ratu vivix awak😀😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge