The Best of Offer February 17

Alhamdulillah syukur! Datang Februari bulan yang cukup indah! Kecemerlangan yang ada di bulan Januari insyaallah akan diteruskan lagi di bulan Februari ini.

 

Korang mesti nak tau kan apa offer februari ni kan? Ye la tu. Sipu-sipu malu hehe

 

Ok, bulan ni special Offer ada. tak pernah dibuat tauuu.

  1. Offer buy 1 free 1: Alfalfa small (330 biji, expired: August 17) dan Alfalfa large (700 biji, expired: June 17) serta lecithin (180 biji, expired: April 17).

 

Shaklee offer alfalfa dan lecithin

 

2. Ostematrix buy 6 free 1.

3. Ostematrix buy 2 ada diskaun 5%

4. Vitalea Kids buy 3 free 1

 

Shaklee feb offer

 

Dan….special offer bulan ini juga tau. Kan cakap februari ni ada special besttt deal.

 

Offer vivix dan set energy

5. Pembelian Energy for life set dan daily essential set boleh dapatkan bersama mug dan 2 paperbag ekslusif dari Shaklee.

 

Bestt sangat kannn.

 

Jom order sekarang ok.

 

Namun sebelum tu saya nak kongsikan kenapa Alfalfa dan lecithin ni expired  cepat sangat ye?

Ok, ni sebabnya. Shaklee buat clearance. Satu botol tu boleh habis dalam masa satu bulan je. Sebab tu Shaklee open peluang clearance ni. Sebab Shaklee tahu yang lecithin dan alfalfa ni ramaii sangat peminat tegarnya. Jadi berikan peluang untuk dapat 1 percuma apabila beli 1. Kiranya beli pada satu harga, namun dapat 2 botol. Haaa untunggg gituuu hehe.

 

“Saya tak mau lah yang expired 2017. ”

 

Boleh bolehh.. Ada je yang expired 2018 untuk lecithin ni. Namun ia dibeli pada harga biasa ok. Bayar 1, dapat 1 hehe.

 

Jadi dah clear kan?

 

Jom order dari saya sekarang.

 

Eh cop! Bagi mereka yang nak join sebagai ahli Shaklee samada nak berbisnes Shaklee mahupon nak makan-makan saja, boleh baca link ini. Ini kami pecahkan rahsia 21 kelebihan kami menjadi mentor bisnes Shaklee yang berstrategi. Alahai, nak join apa-apa kena pilih orang yang berstrategi tau. Termasuklah nak pilih mentor Shaklee 🙂

 

Tak sabar-sabar dah nak buat bisnes Shaklee dan jana pendapatan dengan grup istimewa kami dengan kami menjadi mentor bisnes Shaklee anda?

Tak sabar-sabarrrr dah nak sertai Shaklee untuk dapatkannya dengan harga lebih murah?

 

Hubungi kami ye.

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

(wasap ke handphone lagi cepat respon 🙂 )

Stalk facebook peribadi saya: Nur Zahirah

Presentation12Page cover1

 

 

2 Responses to “The Best of Offer February 17”
  1. nikkhazami 6 February, 2017
  2. Uncle Zuan 10 February, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge