15 Tahun Kunyah Lecithin ~ Tak Muak Ke?

Saya nak kongsikan kisah salah seorang saya dalam mentor Shaklee ni berkenaan kisahnya yang 15 tahun kunyah lecithin. Bukan telan awak, kunyah! Bila macam ni kan…saya teringat tektik saya pada anak-anak. Saya suruh diorang kunyah lecithin tu. Hahaha. Alamak tersama lah pulak dengan Kak N. Anak saya buat muka tau mula-mula tu. Sebab lecithin ni berminyak dan kelat bila dikunyah. Tapi bila mereka dah biasa, mereka kunyah macam gula-gula je. Nanti saya rakam video diorang kunyah lecithin tau. Diorang kalau kunyah omegaguard memang dah juaraaa. Ni buktinya. Saya siap rakam video lagi hehe. Klik sini tau video anak-anak saya makan omegaguard macam gula-gula 🙂

 

Lecithin ni pula, memang bagus juga untuk otak orang yang sering mengingat dan menghafal. Mentor saya kongsikan tentang betapa lakunya lecithin time nak exam. Bertambah tambah laku dari biasa. Ha, kita camne? Time kat UTP dulu rugi saya tak kenal lecithin ni. Kalau kenal, saya rembat jugak. Harga RM65 je sebotol, ada 180 biji. Siap free postage. Mana tak memborong saya dulu kalau saya tahu. Harga mampu milik ni walau saya berada di tahun 1 pengajian kat kampus. 🙂 Hanya 36 sebijik. Khasiat super duper hebat! Masyaallah.

 

Saya ada juga ambil lecithin sekarang ni. Namun tidak ambil lecithin untuk tujuan untuk otak sebelum ni. Ia hanya fikirkan untuk pecahkan lemak dari badan untuk tujuan kurus dan jaga dalaman dari sebarang penyakit jantung dan darah tinggi serta kolestrol tinggi.  Yelah dah masuk 30-an ni memang kena jaga betollah kan. Ketika inilah macam-macam penyakit nak hinggap di badan kebanyakan dari kita. Kita pula sibuk dengan aktiviti harian yang super duper sibuk ni.

 

Lecithin ni bagusnya ia melibatkan semua termasuklah bab cantik-cantik. Nak cantik rambut, cantik kuku..bagus ambil lecithin ni. Korang mesti lekas ingat bila saya sebut cantik kan. Sampai bila-bila korang akan ingat ni sebab semua orang suka cantik 🙂

 

Akibat keistimewaan Lecithin ni memang sangat best, makanlah berapa lama pon, memang tak muak.

 

Ada seorang nenek cina kongsikan mengenai bestnya makan lecithin ni. Jika konsisten ambil lecithin ni, insyaallah tak akan ada masalah isi badan menggelebeh terutamanya di bahagian belakang. Kalau orang perempuan tu, line di bawah bra belakang tu kan selalu ada gelebeh kiri dan kanan kan…Haaa..kalau ambil lecithin ni, tak akan jadi masalah tu tau. 

 

Bestt kannnn 🙂

 

Bulan ni ada Offer BUY 1 FREE 1 lecithin. Saya dah rembat dah. Takkan korang pon nak tengok saja?

 

lecithin harga istimewa

 

Sebotol lecithin bulan ni RM65 saja. Cuci tangan harga ini je, sampai ke tangan korang walau di mana korang berada dalam Malaysia ni hehe. Di sini ada tambahan info pasal lecithin yang super duper best ni.

 

 

Kalau nak mula rasai kesan Shaklee, boleh tanya saya apa yang perlu anda cuba dahulu. Saya berikan konsultasi untuk bantu anda. 🙂

 

Insyaallah konsultasi yang memuaskan hati.

 

Pssstt. Baca link ini. 21 kelebihan kami sebagai mentor Shaklee berstrategi.

 

Hubungi kami ye.

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

(wasap ke handphone lagi cepat respon 🙂 )

Stalk facebook peribadi saya: Nur Zahirah

Presentation12Page cover1

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge