Kurobe Alphine Route, Jepun. Kami Datangg!!!

Subnallah!! Adrenalin rush memuncak bila tengok gambar-gambar ni!

Kami akan ke sini Mei 2017 nanti!

Kurobe Alphine Route, Jepun.

Bersama Shaklee untuk trip kali ke 7 bersama Shaklee sepanjang 6 tahun berbisnes Shaklee.

Gambar ni serius buat Kak Zeq takleh tidur malam! I really love snow. Even tak pernah pegang. Even tak pernah sentuh. Even tak pernah tengok dengan mata sendiri. I really love snow!

Tak sabarnyaaaaaa Hafizan Lutfi, Kak Ainul Shahrazad, kak Kam Maria Abdul Mutalib, Athirah Tieramiessyou!!!

Kita gi sesama ye…๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Jepun best

Memang untung buat bisnes Shaklee. Kami pergi trip ni dengan percuma. Tak perlu fikir mana nak cari bas, mana nak cari ejen, bila nak beli tiket flight termurah, mana nak cari hotel, mana nak cari kedai makan halal, mana nak bawa baju sejuk (Shaklee pon bagi), mana nak cari luggage sesuai (Shaklee pon bagi woooo), mana nak cari duit poket shopping (Shaklee pon mesti bagi punyaaa). ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Semua insyaallah 5 bintang. Packing barang, pastikan tak tertinggal pasport, kesihatan tiptop…boleh lah pergi๐Ÿ˜€

Serius! Buat Kak Zeq tak sabar! Dah bau snow dah ni( hahaha tadi cakap tak pernah bau snow kannn๐Ÿ˜œ).

Kita photoshoot, video live, semua benda kat sini okeh LAT Family!

Tahun depan Kak Zeq nak bawa ramai-ramai ke California dan umrah bersama Shaklee. Jadi tahun ni semua mesti kerja keras ya amat!

Touch your dreams!

#LATFamily
#Eng2WAHM

 

Ingin mencuba suplimen dengan harga istimewa?

Ingin sertai bisnes Shaklee dan menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah?

Boleh hubungi saya ye.

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

2 Responses to “Kurobe Alphine Route, Jepun. Kami Datangg!!!”
  1. Uncle Zuan 2 February, 2017
  2. mrhanafi 6 February, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge