Istimewanya Ziarah Jordan dan Umrah Tahun 2017 Ni

Petang tadi, di kala hujan masih tak henti-henti membasahi bumi Kemasik, abam Gdex bagi hon mengejut.

“Pon pon ponnnnnn”

Uih! Hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai nampaknya. Hadiah yang dipos tahun lepas. Tahun ni baru sampai. Manaaa tak excited Kak Zeq kan. ๐Ÿ™‚

Kak Zeq yang tengah tidurkan Hazim terus lintang pukang cari tudung terbang. Intai abam Gdex tu.

Mr half yang ambilkan barang-barang ni.

Terus senyum simpul bersimpul-simpul 15 lilit. Hihi. Tersimpul betollah ni. ๐Ÿ™‚

Lama dah tau iols nak beg luggage jenama ni. Hihi. Sebab ia smart ya amat. Comel. Comel rasa macam nak buat peluk time tidur je. Tapi takmo beli. Mahallah. Rasa tak berbaloi. Kan zaman berjimat cermat ni kikiki. Dan alhamdulillah, yang best nya lah kan…luggage ni diberi dengan percuma oleh Shaklee! I lap u lah Shaklee๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

 

Trip Jordan Umrah Mewah bersama Shaklee

Anak-anak pon excited bukan main. Bukak tutup luggage. Main kuncinya. Alaa. Macam kita dolu-dolu la. Benda jarang diberi izin main kan. Hehe.

Kiranya kami ada 3 jenis saiz beg dah la hasil collection dari trip eksklusif Shaklee. Total 13 beg dahla dapat ni. Semua yang berjenama best-best tauuu. Pelbagai warna menarik pulak tu๐Ÿ˜€. Dan yang paling best, ia tahan lasak!

Kami ke trip umrah dan ziarah Jordan kali ni. Hujung tahun ni ke Jepun dan Phuket serta Krabi pula insyaallah. Semua dengan Shaklee. Alhamdulillah.

Bagi yang suka travel, dengan trip eksklusif yang istimewa. Yang tahap 5 dan 6 bintang. Namun sayang nak keluarkan duit cash bedebuk mahupon sayang nak swipe kad kredit, Kak Zeq nasihatkan untuk awak mula serius berbisnes Shaklee.

Kerana ia bukan saja untuk dapatkan income bulanan tau. Ia juga ada collection points untuk ke trip dalam dan luar negara.

Yang kalau kita fikir-fikir 100 kali ulang-ulang 10 bulan pon, sayang nak keluarkan cash sebanyak RM20,000 cash untuk dibelanjakan untuk satu kepala je bagi 12 hari punya trip. Namun di Shaklee, semuanya boleh berlaku. Dan sememangnya ia sedang berlaku. Yelah. Kak Zeq sendiri sedang rasainya ni.

Memang tak rugi jika kita fokus dan nekad lakukan bisnes Shaklee. Kerana ia bukan calang-calang bisnes. Apa yang dikata, ia dikota. Janji gi Jordan tahun ni. Haa kita betol-betol akan ke Jordan Isnin ini.

Sebab itulah Kak Zeq sayang sangat dengan bisnes Shaklee ni. Ia long term bisnes. Miliki kelainan tersendiri walau ramainya pengedar Shaklee di Malaysia ni. Awak nampak ramai sebab kawan facebook awak ramai yang buat Shaklee. Kawan awak bape orang? Namun rakyat Malaysia bape orang? Actually tak sampai 1% pon tau lagi kat Malaysia ni yang serius buat Shaklee tau. Besauuu betol peluang awak kan kalau awak mula fokus sekarang tanpa tengok orang. Ye dak?

Peluang tak selalu ada. Jom awak. Grab peluang ni. Mesti awak suka travel free macam Kak Zeq kan. Fuhh. Tak terkata dengan kata-kata mahupon bahasa isyarat betapa bestnya bila dapat trip travel bertaraf 5 6 bintang tanpa perlu keluarkan duit poket pon. Tak terluah! Bestnya tu tak terungkap.

Oklah , Kak Zeq nak mula packing-packing sikit ni. Saja nak warming up fefeeling nak fly Isnin ni dah. Doakan semuanya berjalan lancar tau.

Offer vivix bulan ni boleh bagi can awak join our team. Ada can untuk mulakan bisnes Shaklee dan terus fokus untuk raih peluang ke trip seterusnya ye. Hujung tahun ni kami ke Jepun dan Krabi serta Phuket insyaallah. Jomlah awak kita gi sekali.

Roger Kak Zeq okeh kalau nak turut serta๐Ÿ˜˜

#SyoknyaTravel
#SyoknyaHamilProject
#SyoknyaMenyusuProject

 

Ingin mencuba suplimen dengan harga istimewa?

Ingin sertai bisnes Shaklee dan menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah?

Boleh hubungi saya ye.

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

 

4 Responses to “Istimewanya Ziarah Jordan dan Umrah Tahun 2017 Ni”
  1. NURUL AZIYANA 6 January, 2017
  2. Uncle Zuan 11 January, 2017
  3. adinsa 11 January, 2017
  4. nor hazmira 10 February, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge