Selsema Dan Demam Sudah Menjauh

Terkenang sesuatu. Yang lama dah tak kunjung tiba. Namun memang tak jemput dia datang pon. Apa lagi kalau bukan pakcik demam dan makcik selsema srukk srukk.

 

Demam-demam, selalu je ingat yang ni. Kalau tak ambik ni, nak pulih balik dari demam memang terasa lambat untuk pulih tau. Sebab tu saya pilih untuk konsisten ambil ni tak kira waktu.

 

Ia bantu kuatkan imunisasi. Pada masa yang sama kalau nak tau, ia bantu dalam mencantikkan kulit jadi glow glow.

 

Kerana dua ni berikan bekalan antioksida yang hebat dan juga antibiotik original tanpa sebarang ubat tau.

Kuatkan imunisasi

 

2 botol ni kita boleh guna untuk satu keluarga. Jimat. Beli satu, satu keluarga leh guna tau.

 

Insyaallah, satu keluarga juga bebas dari selsema shrukkkk shrukkk, rasa tak sedap badan dan pada masa yang sama satu keluarga jadi macam prince dan princess gituu. Haaa selari kan😀

 

Breastfeeding mommies dan juga preggy mommies pon boleh ambil ni. Ia berikan effect yang beshh tauu😀

 

Hanya RM1.40 sen je gabungan 2 vitamin ni yang kita laburkan untuk kesihatan kita setiap hari.

 

Kalau nak cuba, saya boleh tolong uruskan. Hantar sampai depan mata terus😀 .Memang untung mencuba ni tau. RM1.40 je kita spend sehari untuk kesihatan kita. Sangat-sangat wow!!

 

Nak tanya apa-apa pon boleh direct tanya saya ye. 🙂

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge