Offer December 2016 Dari Shaklee ~~Apa Dia Ye?

Baru sempat nak kongsi apa offer bulan ni tau. Heehe. Haaa ni offernya tau.

 

Dec 16 Offer

 

  1. Vitalea Kids Buy 3 free 1>>info pasal vitalea kids sini
  2. Kolagen Buy 2 diskaun 5%, buy 6 free 1 ( dapat FREE membership)>>info pasal kolagen kat sini.
  3. Carotomax Buy 1, free 1 pada setiap pembelian 150uv. >> info pasal carotomax kat sini.
  4. Daily Essential – (Vitalea Iron 1, Omegaguard 1, ESP 1, jute beg hijau cun 1 , 2 Live Amazing Paper Bag, 1 x Immunity Product Set Guide, 1 x Immunity health information leaflet.)
  5. Advanced Protection – (Vivix 2,  jute beg hijau cun 1 , 2 Live Amazing Paper Bag, 1 x Immunity Product Set Guide, 1 x Immunity health information leaflet.)
  6. Get Home Clean Care – (2 x Basic-H2™ Organic Super Cleansing Concentrate, 2 x Dish Wash  Concentrate, 2 x Fresh Laundry Concentrate, 2 x Soft Fabric Concentrate, 2 x Shaklee Non-Woven Bag, 2 x Get Clean Spray Bottle, 1 x Immunity Product Set Guide, 1 x Immunity health information leaflet, 2 x Live Amazing Paper Bag,  jute beg hijau cun 1)
  7. Immune Protection –( 1 x Garlic Complex, 1 x NutriFeron, 1 x CarotoMax, 1 x Sustained Release Vita-C Plus™, 2 x Live Amazing” Paper Bag*, 1 x Immunity Product Set Guide, 1 x Immunity health information leaflet, jute beg hijau cun 1)
  8. Dengan pembelian 150 uv juga, boleh dapatkan multi stack special edition dari Shaklee ni tau 🙂

 

Multi stack Shaklee

Haaa ni dia multi stack ni sama saiz dengan tumbler biru 600ml dari Shaklee ni jugak. Comel sangat! Boleh diasingkan satu-satu tau. Nak buat satu level pon boleh.

 

Haaa. Ni pula jute beg. Memang cun kan jute beg ni. Nak isi apa sekalipon bolehhh hehe.  Besar tau saiznya :). Dan ia kukuh sangat! Berat lebih dari 5kg pon boleh muat dalam ni okeh. Ke mana-mana saja pon boleh bawa ni okei.

 

Jute Beg Hijau Cun

Jute Beg Hijau Cun

 

Haaa…nak mengorder atau nak tanya pape? Boleh hubungi saya ok.

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge