Kembali Sihat Setelah 7 Hari Mencuba Shaklee

Bila melihat seorang pakcik berjalan dengan perlahan-lahan sambil berpegang pada si anak, tiba-tiba saya terkenangkan seorang kastemer yang ada masalah dalaman sehingga menyebabkannya tidak boleh berjalan dengan laju seperti orang lain.

 

Nak dijadikan kisah, seorang wanita baik hati, Kak Rahimah call saya di kala sedang kami anak beranak bercuti di Legoland baru-baru ini. Katanya Mr Halfnya alami masalah ususnya yang sempit yang membuatkan susah nak berjalan, juga bila tidur pon ada rasa sakit.

 

Pembedahan dah pernah dilakukan 6 tahun lalu. Namun kini sakit yang sama datang kembali.

Saya katakan yang Shaklee ni hanya suplimen, bukannya ubat. Kita boleh usaha. Cuma Vivix dan Omegaguard ini bukannya ubat. Ia hanya suplimen untuk bantu melengkapkan nutrisi bagi si Mr Half.

Bagus Kak Rahimah ni. Dia tetap nak berusaha untuk Mr Halfnya. Kerana beliau makin yakin setelah membuat sedikit study dan juga sedikit penerangan tambahan dari saya.

Saya tetap mahu mencuba. Mana tahu ini jalan keluar suaminya. Saya proses order tru Shaklee HQ dengan kiriman doa semoga ini menjadi jalan penyelesaian buat Encik Jahari. Cara makan yang tepat diberikan. Termasuk tips-tips kesihatan extra yang bersesuaian dengan Mr Half Kak Rahimah ni.

Selang seminggu selepas mencuba, saya kembali followup. Kerana mahu pastikan tiada sebarang masalah dan nak tau kalau ada apa-apa yang saya boleh bantu.

Followup ini actually sangat bermakna buat Kak Rahimah.

Apa katanya?

“Dia cakap kurang sikit sakit perut dia tu. Dah boleh jalan jauh sikit.”

Syukurnya saya. Rasa nak buat kenduri je bila kastemer cakap kesihatannya makin baik setelah mencuba.

Alhamdulillah. Allah bagi izin untuk beliau dapat nikmati kesihatan yang lebih baik. Dan insyaallah, makin lebih baik lepas ini.

Inilah satu kepuasan dalam servis kami. Gembira takleh nak cerita bila seseorang mendapat kesan yang baik pada kesihatannya. Boleh senyum sampai 15 kilometer camni. 😀😀👍👍

Ia sungguh priceless!

Jika awak nak consultation dari saya tentang kesihatan, roger je saya ok. Insyaallah saya bantu.

 

Testimoni Vivix Dan Omegaguard

Haaa. Best kan testimoni ni.

Ingin mencuba suplimen dengan harga istimewa?

Ingin sertai bisnes Shaklee dan menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah?

Boleh hubungi saya ye.

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge