Respon Keluarga Bila Insan Tersayang Dapat Kesan

Bila insan kesayangan kita makin sihat dek kerana satu-satu produk ni, agak-agaknya apa jadi pada kita? YES! Keyakinan kita makin bertambah. Banyak pulak tu bertambah! Excited tak yah cakap la.

 

Sebab tu bila nak cuba pada mak ayah satu-satu produk, memang kita kena buat study sikitlah tau. Jangan main ambik je entah sape-sape share testimoni 🙂

 

Ni some sort of testimoni lah, tapi kena gi study jugak okeh. Ni salah satu post saya yang anda boleh baca pasal produk Shaklee punya keberkesanan dan ketidakmudaratan pada orang yang menggunakannya. Malah, jauh lebih baik kesihatannya berbanding orang yang tidak amalkan Shaklee.

 

Baca sini ok.

 

Ni sorang anak yang puas hati bila mak nya dapat kesan tau! Maknya ada diabetes. Kronik juga tau. Sampai berlubang kaki mak tu.

 

Kisah mak tu ada di sini. >> Bila mak terkena diabetes, anak sedih tak terkata tau.

 

Kesan lepas tengok mak makin baik bila ambil Shaklee

Nampak? Excitednya abang ni kan. Fuh! Sukanya saya!

 

By the way, jika anda nak cuba produk Shaklee…boleh tanya saya ye 🙂

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

 

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

 

Presentation12Page cover1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge