LAT Magic Session Bintulu- Apa Kata Mereka

Alhamdulillah, kami selesai juga melaksanakan tugas kami di bumi Borneo. Dah lama saya nak ke Borneo, tapi saya miliki kekangan masa. Yelah, nak ke sana perlu perancangan rapi. Kos flight, tempat tinggal dan semuanya sememangnya perlu diambil kira. Supaya semuanya berada dalam radar terkawal. 🙂

 

5 November dipilih. Lokasinya di Bintulu. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan sungguh lancar 🙂

 

LAT Magic Session Bintulu

LAT Magic Session Bintulu

 

Alhamdulillah, berjaya akhirnya. Even ada last minute yang tak dapat datang, kami anggap ini kejayaan buat mereka yang bergelar LAT Fighters 🙂 🙂

Mereka fight untuk datang. Ada yang ambil tiket flight dari kuching ke bintulu. Then balik pon kejar flight. Ada yang suami tangguhkan aktiviti weken kat kolej semata-mata untuk drive bawa isteri dan anak-anak dari Miri ke Bintulu, ada suami yang sanggup datang teman isteri kerana nak memahami lagi Shaklee bisnes yang diminati isteri.

Ada yang datang kelas, suami tetap teman walau suami tak join sama kelas, ada yang suami tolong jaga anak-anak, ada yang suami di semenanjung atas urusan kerja namun isteri tetap datang ke kelas.

Ada juga mak yang tolong jaga anak-anak di kala menantu datang belajar, dan macam-macam lagi pengorbanan yang dilakukan oleh orang di sebalik tabir untuk membuatkan kami semua hadir ke kelas hari ni di Bintulu.

 

Ada juga yang drive selama 5 jam dari Belawai untuk ke Bintulu demi menghadiri kelas ini.

Ada yang ibu dan ayahnya tolong jaga cucu-cucu, anak dan menantu datang bagi sharing.

Terima kasih semua. Terima kasih. Dan tahniah buat anda semua #LATFighters di Sarawak!

Anda 10% yang terpilih. Ramai yang nak hadir, tapi Allah tangguhkan kesempatan itu buat mereka di lain kali.

Syukur buat anda😀

All the  best semua😀

 

Dan ini video apa kata mereka setelah menghadiri LAT Magic Session di Bintulu. Lepas ni mesti lagi ramai nak sertai kerana kelas ini sangat istimewa untuk mereka yang serius nak maju dalam bisnes Shaklee.

 

 

Insyaallah, dengan adanya kelas sebegini boleh memberikan semangat dan secara live contoh dan penambahbaikan untuk setiap ahli yang hadir. Jadi kiranya bukan buat bisnes ni secara berseorangan tanpa sebarang tunjuk ajar.

 

Anda sedang mencari bisnes yang sentiasa ada back to back mentor mentee dengan mentor anda? Boleh cuba bisnes Shaklee melalui kami untuk organisasi kami yang tiada pada organisasi lain.

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

Presentation12Page cover1

One Response to “LAT Magic Session Bintulu- Apa Kata Mereka”
  1. mrhanafi 19 December, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge