Kami adalah Best Friend!

Mereka best friend!

Dari 4 tahun mereka berkawan. Esok hari terakhir mereka di sekolah yang sama.

Syamimi bukan mudah nak kawan dengan orang. Dia pemalu sikit. Tak macam husna yang hepi go lucky everytime. (Kalau mengamuk pon, kaw kawwwww 🙂 🙂 )

 

Kawan Baik

Kalau husna, satu sekolah kawan dia. Tapi syamimi, dia pilih sorang kawan baik je. Pastu kawan dengan orang tu jelah sampai bila-bila kat sekolah. Hehe. Jenis susah nak kawan ramai-ramai. (Macam ibu dia gak time kecik2 dulu hhee)

Pasni jumpa aina kat kelas mengaji ok hehe. Takpe, jiran dekat je. Boleh jumpa selalu jugak.

Be a good girl aina. Jadi bijak pandai tau. Belajar rajin-rajin. Jadi anak yang baik, yang buat umi dan famili bangga dengan aina ok.

 

By the way, jika anda ingin mendapatkan suplimen yang selamat dan berkesan untuk kesihatan anda dan keluarga…boleh tanya saya ye 🙂

Boleh hubungi nombor di bawah untuk kami bantu anda..

 

 

Salam sayang,

Master ira & Hafizan

0139422527

zahirahhafizan@gmail.com

 

Presentation12Page cover1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge