Tahniah Superstar MommyShahab! Dan Kam Haryatie

Superstar MommyShahab!

Memang superb! Eheh. Foundernya adalah kaklang Kam Haryatie. Ni pon kecik gak orangnya (cakap orang kecik konon…dia pon sama 🙂 >>>geng! Eheh).

Kaklang ni dalam sarat hamil pon bukan main aktif. Beliau salah seorang leader dari MamaCilik Empire, dan juga MFMS Empire tau.

Kam Haryatie

Bulan lepas lahirnya seorang new supervisor baru. Tahniah buat Balkis! 🙂

Sales Superstar MommyShahab Empire ni almost nak cecah Rm50,000 tau!!! Besar tuuu sales grup ni haaa. Bukan cikai cikai acah acah bisnes. They are really serious buat bisnes ni. Tapi happy sangat-sangat kan bukan murunggg je hehe.

Tahniah tau korang. Proud of uols. Bertuah uols ada mentor mak shaklee ayah shaklee nanny shaklee atok shaklee macam kaklang, Syed Hafiz Dzulkifli KauLat, Kam Maria Abdul Mutalib dan firdaus ni.

Kejar diorang rapat-rapat tau. Diorang banyak ilmu. Sebulan coachinf tak benti pon tak habis lagi ilmu tau. Rugi sesape tak grab tauu.

Terima kasih abg hafiz atas dorongan yang tak pernah putus buat kak lang. Teman dia sentiasa dalam bina bisnes ni.

Tahniah Superstar MommyShahab! October kita set RM100k lah boleh sales uols? Ada berani? 🙂

More to come insyaallh!

Nak dapatkan Shaklee dari Kam Haryatie ni pon kontek beliau di 012-2567572.
COD area: Keramat, Setiawangsa, Wangsa Maju, Sri Rampai dan Taman Melawati.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge