Tahniah Sparkle! Dan Athirah Tieramissyou

Tahniah my dear key codi
====================

Nanny super lipas kudung semalam cicit. Sori. Pagi ni baru sempat sit down bebetol dan taip ni dengan hati (ada gak orang taip dengan hati ek. Ingatkan dengan jari je>>>ye adaaa…nanny mu lerrr 🙂 🙂 :))

Tahniah Athirah Tieramiessyou. You are really a fighter! Sejak jan 2016 tiera fight. Even tak dapat, tiap bulan tetap kejar benda yang sama. Ulang ulang. Bukan sebab untuk dirinya semata-mata. Tapi sedang membina mereka yang serius mahu berjaya dalam Shaklee! Dan September 16 Allah dah beri “kunci” buatnya.

Key Doordinator Athirah dan Najmi

Tahniah! Cuma dengan ucapan tahniah….ada cabaran yang menanti. Amanah tanggungjawab semakin besar digalas. Amanah untuk bina leaders bawah tiera jadi macam tiera jugak.

Nak cerita sikit pasal tiera bulan lepas…

As usual, tiap awal bulan, saya akan tanya anakbuah. Ada yang tak sempat tanya, diorang akan update saya.

Dan tiera aim untuk key codi pada september16.

Tiera bina anak buah yang ditarget untuk grow, bina dan terus bina. Dan amazingly, pakat fokus semua.

Tulah, bila mak fokus…anak-anak akan fokus follow mak.


Alhamdulillah. Good job tiera. Tahniah juga buat masters Ainul Shahrazad dan Mohd Dzuha Mat Saad. Diorang rangka plan sama-sama. Ketuk gerudi semua tiera and Sparkle sesama. Plan dan bina dari asas sama-sama.

Tahniah. Tiera n najmi nak naik key pon, kami debar bukan main hehe. Lepas tiera naik key codi, bukan tiera je nangis. Kami pon nangis huhuu 🙂 🙂 🙂

Alhamdulillah, bukti teamwork in working together…bagi semangat and so on…juga dalam dengarnya cakap tiera and Sparkle…mudah kak ainul dan abg dzuha guide Sparkle and tiera najmi.


Terima kasih geng Sparkle sebab follow mentor korang (Key codi tiera dan masters ainul&dzuha). Juga tak pernah padam semangat korang.

Tahniah buat Sparkle yang buat sales berapa sekalipon. Tahniah buat Sparkle yang makan suplimen Shaklee berapa sekalipon. Tahniah buat Sparkle seluruhnya. Syukur ya Allah aku dikurniakan Athirah Najmi dan Sparkle. Anak didik yang sentiasa positif dan baik.

Terima kasih najmi yang sentiasa menyokong tiera setiap saat. Terima kasih yang mendoakan tiera. Terima kasih ibu Siti Atikah 🙂

Kami di LAT Family really proud of uols.

Its ok. We work together again and again forever.

Tahniah dari kami di LAT Family seluruhnya 🙂

Nak kontek tiera  personally? Nak beli barang mahupon nak join Shaklee juga untuk jana income mahupon dapatkan harga istimewa Shaklee? Boleh! Ni nombor phone Athirah tau 019-4120913. Dia area Bangi 🙂

#LATFamily
#LATTeam

 

Nak join LAT Team juga? Boleh tanya saya bagaimana. Free consultation untuk anda.

 

Salam sayang,

Master ira

0139422527

9-find-us-we-cares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge