Pengedar Shaklee Di Kemaman Dan Bandar Chukai

Hari ni saya nak kongsikan mengenai Kak Nor. Facebooknya Nor Faizah Sulong. Saya nak kongsi sikit pasal kak Nor ni ye. ๐Ÿ™‚

 

Ni Kak Nor…

 

Pengedar Shaklee Aktif Di Kemaman

Pengedar Shaklee Aktif Di Kemaman

 

Kami tinggal berdekatan je. Tapi jaraknya tetap lebih dari 10 minit. Namun, kami sentiasa berhubung.

Kak Nor Faizah Sulong ni saya dah anggap macam kakak sendiri. Pandai masak. Even benda simple pon ku terliur hehee… ๐Ÿ™‚

Di kala dia diuji dengan kecekalan hati dalam bisnes ini, dia terus kuatkan langkah juga. Walau dia buat sorang-sorang…dia tetap gerak.

Lama kelamaan anak-anak buah datang balik, customers makin ramai sebab kat kemaman dia ejen Shaklee yang aktif. Sampai selalu habis stok.

Rupanya Allah uji sekejap je untuk uji hatinya. Betol ke nak buat ni.

Dan dia telah decide. ๐Ÿ™‚

Alhamdulillah! Bulan September dia kembali efektif Supervisor. Personal sales tetap banyak. Anak-anak baru yang terus serius berbisnes sudah mula mencanak.

Tahniah kak nor dan team legasi 769. Anda semua hebat-hebat. Bertuah korang miliki leader yang terus komited macam kak nor.

Terima kasih abg man bagi support kat kak nor sokmo deh. Hehe.

Juga Nini, dina, tak lupa faiz dan along.
Doakan kak nor makin bergerak laju dalam Shaklee.

Bulan depan naik rank senior supervisor. Then coordinator dan layak car bonus monthly 5500guv je dah boleh dapat.

Insyaallah kami bersama-sama kak nor dan abg man ke umrah bersama Shaklee lepas ni.ย 

Untuk kak nor, terima kasih kerana sudi follow pesanan ira even kita jarak usia tu jauh sangat. Adik kecik yang takde pe pon ni. Insyaallah kami berdua (ira dan pijan) akan tolong kak nor grow makin hebat bersama team kak nor. Apa jadi pon, kita tetap bersatu insyaallah๐Ÿ‘Œ

Sekali lagi. Tahniah kak nor dan abg man. Kami respect kalian berdua ๐Ÿ™‚ย . Macam abg dan kakak kami sendiri ๐Ÿ™‚

Haaa tu saya share sikit pasal kak Nor ni. Produk Shaklee kebanyakannya dia dah cuba tau. Hehe. Jadi memang kalau nak cuba tu…memang boleh minta konsultasi dari kak nor ni. Sebelum membeli boleh tanya, selepas beli dengan kak nor pon boleh tanya lagi. Jadi customer setia kak nor okeh. ๐Ÿ™‚
Boleh hubungi kak nor di 016-9206760. COD area Chukai dan Kemaman.

Salam sayang,

Master Ira& Hafizan

013 942.2527

zahirahhafizan@gmail.com

Pengedar Shaklee Aktif

 

5 Responses to “Pengedar Shaklee Di Kemaman Dan Bandar Chukai”
  1. Nor Faizah Sulong 12 October, 2016
  2. mrhanafi 12 October, 2016
    • mm Nur Zahirah 31 October, 2016
  3. Uncle Zuan 13 October, 2016
    • mm Nur Zahirah 31 October, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge